Goodbye Twice!

Aseara am avut o discutie mai lunga cu Adriana, cea care se ocupa de entertainmentul din Twice. I-am explicat despre programul foarte incarcat pe care se pare ca-l voi avea in lunile urmatoare si am cazut amandoi de acord ca mai bine ofera vinerea altui MC rezident.

E normal sa fie asa, pentru ca un MC ca sa fie rezident intr-un club trebuie sa indeplineasca o singura si insurmontabila conditie: sa fie acolo in fiecare weekend. Cum pentru mine in doua saptamani va incepe un nou turneu, iar luna decembrie se anunta una destul de plina in ceea ce priveste evenimentele private… nu prea mai aveam cum sa ajung si in twice in fiecare vineri.

Asa ca saptamana viitoare va fi ultima in care voi merge in clubul in care am urlat la populatie timp de aproape 4 ani. Evident ca o sa-mi lipseasca, insa eu cred ca e totusi mai bine asa pentru toata lumea. Ei isi vor gasi un MC nou-noutz cu entuziasm mai mare decat al meu. Eu voi fi liber fie sa am alte evenimente prin alte parti, fie sa mai ies si eu in cluburi just for fun, lucru care nu s-a mai intamplat de foarte multa vreme.

Apropo, e loc de un MC in Twice. Se baga careva? 😀

Acestea fiind zise… Bye Twice! So… Bye Bye!

  1. RCN 7 October 2007
  2. danfintescu 8 October 2007
  3. amdraci 8 October 2007
  4. danfintescu 8 October 2007
  5. amdraci 8 October 2007
  6. danfintescu 9 October 2007
  7. Liviu, MC-ul din Twice 16 October 2007
  8. danfintescu 16 October 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.