HI-Q 10 ANI ne-au multumit

Miercuri seara in Music Club din Bucuresti, Hi-Q au sarbatorit 10 ani de existenta intr-o maniera cu totul neobisnuita pentru ei. Obisnuit sa-i vad pe scena exuberanti, sarind, facand atmosfera tipica pentru concertele lor, desi stiam destul de multe despre ideea lor pentru o noua formula, am ramas totusi surprins sa vad trupa Hi-Q cu band.

Si ei erau emotionati de moment, de faptul ca era prima oara cand cantau astfel in public, care public era plin de nume mari ale muzicii romanesti: Sistem (Zoli, Cici, Nasu), VH2 (Teava si Gabi Cotabita), Voltaj (Oli), Fodor, Marian Ionescu (Dir V) care a plecat repede – ofuscat ca s-a intarziat inceperea evenimentului, Bandidos, Delia si Matteo. Foarte multa presa si multe televiziuni, chiar si Mircea Badea a fost acolo. A lipsit strict timpul pe care l-a petrecut in direct la Antena3.

 Concertul in sine a fost bun. Probabil ca erau cativa artisti in sala care venisera sa vada cum isi rupe Hi-Q gatul. Ei bine nu si l-au rupt. Ba chiar l-au folosit sa-si tina cu mandrie capul sus. Eu le doresc multa multa bafta in continuare in noua formula.

Dupa concert petrecere mare in Twice, ca in fiecare miercuri. Insa majoritatea artistilor au venit din Music Club dupa petrecere. Ceea ce a insemnat o super-petrecere! Eu din pacate nu am putut sa beau nimic, pentru ca eram cu masina si mai luam si antibiotice. Adica pe la 1 m-am retras, ca deja nu ma mai intelegeam cu nimeni.

Bravo Hi-Q!

Asta-seara in Club Twice.

Marti 01.05. in Club A.

De azi o saptamana meteo la Prima.