Homefront

homefront_ver2_xlg

Nu cred sa aiba lumea actoriceasca un reprezentant care sa fi jucat mai abitir acelasi rol in orice film a fost distribuit decat Jason Statham. Ii bate pe toti baietii rai de fiecare data, folosindu-si pentru asta mainile goale, tot felul de puscoace sau orice alt element de decor gaseste prin preajma atunci cand se incinge cafteala. Pe langa asta, domnul Jason are si o latura oarecum sensibiloasa, in care rupe inima domnitelor, ajuta dezinteresat oameni aflati in situatii fara iesire… Ma rog, in general se dovedeste a fi un cavaler ca carte. Cu toata aceasta aparenta monotonie a carierei sale, eu voi continua sa merg la filmele cu Jason Statham. De ce? Pai… daca iti place un fel de mancare, doar n-ai sa-l mananci o singura data-n viata, nu? Te vei infrupta din el cu fiecare ocazie ce ti se iveste. La fel si cu filmele de actiune in care joaca Mister Jason.

De data asta, Jason e tatic. Dur, fost agent anti-drog sub acoperire, vaduv neconsolat, el hotaraste sa se retraga intr-un mic oras de provincie american pentru a fugi de razbunarea traficantilor intre care se infiltrase si la a caror condamnare pusese umaru-i vanjos. Evident ca in orasul ala mititel, in care toata lumea cunoaste pe toata lumea, dumnealui calca fix in strachinile care tulbura apele si… uite-asa incepe ditamai filmul de actiune al carui scenarist este Sylvester Stallone. Scrie clasic batranul Rambo, fara sa ne surprinda cine stie ce, dar si fara sa o comita prea grav la capitolul logica.

De mentionat pentru fetite ar fi ca, in afara de dl. Statham, isi mai pot delecta ochisorii cu musiu James Franco intr-un rol negativ de mai mare dragul. Ca tare desteptut e el acolo la el in patratica, din pacate doar pana cand vin greii de la oras si-i strica firava intreprindere ilegal-halucinogena. Doar ca viseaza prea repede la prea mult si i se cam infunda. Winona Ryder ii este iubita credincioasa, in ciuda trecutului ei nebulos de fata generoasa in a-si darui propria-i fiinta oricui pentru o doza de orice.

Una peste alta, mie mi-a placut filmul si va recomand sa-l vedeti.