I go FORWARD

logo FWD

Pe Cristi Ochiu îl cunosc de niște ani, timp în care ni s-au intersectat căile de mai multe ori. De lucrat împreună, însă, n-am lucrat aproape niciodată. Asta nu ne-a împiedicat să teoretizăm interminabil despre industria muzicală de la noi sau de aiurea, de obicei la ceas de seară.

Acum câțiva ani, când am închis “Agenția de Party” (agenția de management artistic și booking pe care o crescusem timp de doi ani), Ochiu a fost omul căruia i-am dat prima opțiune asupra catalogului meu de artiști. N-am făcut asta din prietenie, ci din convingerea că el era în acel moment singura opțiune profi și viabilă pentru artiștii mei. L-am surprins atunci. Tare.

Acum câteva săptămâni m-a surprins el pe mine. Foarte tare. L-am căutat câteva zile pentru a-i prezenta un fel de idee ce mă bântuia. În cele din urmă am reușit să ne întâlnim. Scurt și direct, așa cum îi e felul, m-a lămurit că, de fapt, el avea o propunere pentru mine. Și a fost coșcogea propunerea, pe care am acceptat-o.

Forward Agency, bine te-am găsit! Cristi Ochiu și cu mine, parteneri, avem planuri mari și vise multe, despre care veți tot auzi de acum încolo. Deocamdată vă spun doar că în multe nopți din decembrie am stat de vorbă. Am stabilit cam tot ce avem de făcut în 2016 pentru ca Forward Agency să își continue dezvoltarea frumoasă de până acum și să se îndrepte cu pași dârji în direcții noi.

Cristi Ochiu: “Dan este un prieten bun, la care am admirat mereu dorința de a ști cât mai multe despre industria muzicală. Experiența sa în domeniu este impresionantă și au fost multe ocazii în care am descoperit că suntem pe aceeași lungime de undă. Mă bucur că
a acceptat oferta mea și îi urez bun venit în echipa Forward Agency.”

Cristi, îți mulțumesc pentru șansa acordată, aceea de a-ți fi partener într-un proiect pe care până acum îl admiram de pe margine. Se anunță un an plin. Abia aștept.

I’m not back, bitches! I’m FORWARD! 😀