In Pat cu Megastaru’

Foarte frumos aseara in Pat Lounge la ultima petrecere Megastar. Lume multa si foarte multi prieteni. Ulterior am aflat ca de fapt nu era o petrecere pentru public neaparat, ci una pentru presa, echipa de productie si prieteni.

images2.jpg

M-am intalnit si am povestit cu Sistem, Bandidos, Virgil Iantu, Crina Mardare, Bebelusa Oana, Sami Mazilescu, Lili Braga (colega mea de la meteo), Dragos de la Magic FM, Giulia si Andreea Berghea de la Kiss FM, finalistii Megastar si foarte multi prieteni din Prima.

Eu n-am avut mult de lucru. Doar deschiderea petrecerii, dupa care un moment in care am dat din partea Pat Lounge niste carduri de fidelitate. In rest, am dansat, am vorbit, am glumit si m-am infruptat din niste Jack ;-). In general lumea s-a distrat. Fostii concurenti erau putin tufliti, pentru ca isi dadeau seama ca se termina aceasta etapa din viata lor. Catalin, insa, in culmea fericirii. Poate ca nu e el cea mai tare voce, insa per ansamblu, eu cred ca va fi un produs bun pe piata. Insa de-acum totul depinde de Universal. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faca ei este sa se miste cat se poate de repede, pentru ca in momentul de fata au un Megastar in mana, insa capitalul lui de imagine se va deteriora rapid.

images1.jpg

Foarte frumos clubul. Mult alb si lumina in culori calde, ceea ce face o atmosfera mai rar intalnita in Romania. Sound-ul bun. Lounge-ul excelent si astept cu nerabdare sa vad terasa japoneza, pe care o au in pregatire.

Diseara, TLS Party in Twice.

    1. honeybunny_tm 8 May 2007
    2. danfintescu 8 May 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.