inca un pas mititel spre un proiect mai maricel

Astazi am montat, in forma lor finala, niste parti componente ale unuia dintre proiectele la care tot lucrez. Sper ca saptamana care vine sa filmez ultima parte, astfel incat in maxim doua saptamani sa il am gata de prezentat catre potentialii clienti.

Media Pro a vazut clipul Bandidos si l-au acceptat. Singurul lor dubiu era cu niste produse care se vad in bar. Din cate am inteles, au trimis clipul catorva televiziuni, de la care asteapta feedback in legatura cu disponibilitatea lor de a-l difuza in forma actuala. Ar fi pacat sa nu vrea sa-l difuzeze asa, pentru ca asta ar insemna blur pe niste cadre. Or acest efect este bun pentru stiri sau “Tradati in dragoste”, dar in nici un caz pentru un videoclip. Mie, sincer sa fiu, mi se pare un pic exagerata paranoia asta cand sunt atatea clipuri in care se vede foarte clar cum se face publicitate unor produse. Am mai  vorbit insa despre asta.

Asta-seara ma duc la film cu sotia mea. Va fi placut, dat fiind faptul ca, in afara de vreo ora in care am apucat sa stam de vorba aseara, azi este prima zi in care vom putea petrece putin timp impreuna.

Tocmai am vorbit cu Zoli de la Sistem, care mi-a spus ca voi fi MC intr-o serie de 8 evenimente AXE, care vor avea loc in Ring in Costinesti. Din pacate insa, unele date se suprapun cu zile in care voi fi plecat cu Megastar. Ceea ce inseamna ca va trebui sa le pasez lui Virgil Batista (Kiss FM & Kiss TV).