Incepe toamna – o noua nebunie

Lumea din entertainment s-a oprit pret de cateva zile, pe sfarsit de vara. Gata cu litoralul, gata si cu cluburile in aer liber, celelalte nu s-au deschis inca… In televiziuni grilele de toamna se amana si se lanseaza pe bucati, ca de obicei… Insa se pare ca incepe din nou nebunia.

De maine incep training-ul pentru noul studio de meteo care se vrea mai mare si mai frumos. Sunt nerabdator sa vad despre ce e vorba. Ar trebui sa fie un studio si o grafica ale dracului de misto ca sa compenseze faptul ca ne mutam din Militari (de la 2 pasi de casa) tocmai in Pipera. Vad maine si va povestesc.

99% se pare ca imi voi continua colaborarea cu Megastar. Simona Mazilescu mi-a zis ca voi lucra mai departe ca reporter special, pe perioada semifinalelor. Asta este cea mai buna veste pe care o puteam primi, pentru ca Megastarul este un proiect care imi este foarte drag, iar pe concurenti ii cunosc deja destul de bine. De-abia astept sa-i vad cat de repede invata, pentru ca de-acum incolo incepe munca pentru ei.

Mai exista si o propunere de turneu cu 8 orase si ea aproape sigura. Am aflat astazi si locatiile (apropo – cuvantul asta in limba romana inseamna chirie. Si atat. Cu toate astea jargonul media ar fi intr-un mare impas daca ar trebui sa renuntam la el) si ma bucur ca una din ele este Oradea, un oras in care n-am mai fost de foarte mult timp.

Saptamana asta: meteo mai departe, petrecerea de lansare a noii grile Prima TV (joi seara, la Mogosoaia in poiana – noroc ca se anunta vreme buna), Twice (vineri seara), o petrecere privata (sambata seara).

    1. OLiX 27 September 2007
    2. danfintescu 28 September 2007
    3. OLiX 28 September 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.