Incepe toamna – o noua nebunie

Lumea din entertainment s-a oprit pret de cateva zile, pe sfarsit de vara. Gata cu litoralul, gata si cu cluburile in aer liber, celelalte nu s-au deschis inca… In televiziuni grilele de toamna se amana si se lanseaza pe bucati, ca de obicei… Insa se pare ca incepe din nou nebunia.

De maine incep training-ul pentru noul studio de meteo care se vrea mai mare si mai frumos. Sunt nerabdator sa vad despre ce e vorba. Ar trebui sa fie un studio si o grafica ale dracului de misto ca sa compenseze faptul ca ne mutam din Militari (de la 2 pasi de casa) tocmai in Pipera. Vad maine si va povestesc.

99% se pare ca imi voi continua colaborarea cu Megastar. Simona Mazilescu mi-a zis ca voi lucra mai departe ca reporter special, pe perioada semifinalelor. Asta este cea mai buna veste pe care o puteam primi, pentru ca Megastarul este un proiect care imi este foarte drag, iar pe concurenti ii cunosc deja destul de bine. De-abia astept sa-i vad cat de repede invata, pentru ca de-acum incolo incepe munca pentru ei.

Mai exista si o propunere de turneu cu 8 orase si ea aproape sigura. Am aflat astazi si locatiile (apropo – cuvantul asta in limba romana inseamna chirie. Si atat. Cu toate astea jargonul media ar fi intr-un mare impas daca ar trebui sa renuntam la el) si ma bucur ca una din ele este Oradea, un oras in care n-am mai fost de foarte mult timp.

Saptamana asta: meteo mai departe, petrecerea de lansare a noii grile Prima TV (joi seara, la Mogosoaia in poiana – noroc ca se anunta vreme buna), Twice (vineri seara), o petrecere privata (sambata seara).

    1. OLiX 27 septembrie 2007
    2. danfintescu 28 septembrie 2007
    3. OLiX 28 septembrie 2007

    Add Your Comment

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.