Invitat la Green Report

Bunul si foarte vechiul meu prieten Zoli (Sistem), m-a invitat sa-i acord un scurt interviu in emisiunea pe care o prezinta el la Tevereu. Stiam eu ca sunteti dashtepti! Da, dom’le, deloc intamplator titlul postului e si numele pe care-l poarta respectiva productie.

M-am bucurat foarte mult sa ma vad cu el, mai ales ca si Zoli va fi tata in foarte scurt timp. Si cand zic foarte scurt, asta inseamna anyday now… He he, mi-aduc si eu aminte cum era… Asa ca, dupa trezirea de la 7:10 (am avut noroc ca am dormit mai mult azi) si dupa ce am inlocuit-o pe ma-sa Marei la supraveghere cat sa faca ea un dus si eu sa ma distrez nevoie mare cu copilul asta genial (nu zic asa ca-i al meu, Doamne fereste! ;-)), dupa ce am efectuat plimbarea regulamentara de dimineata in care fi-mea, spre deosebire de alti copii, refuza sa adoarma si, cu ochii mari si vioi, sta si absoarbe informatie prin toti porii, le-am lasat pe fete acasa si am pornit spre Parcul Carol, la filmare.

Discutia cu Zoli a durat foarte putin si a fost lejera. Am vorbit despre ecologie ca moda, despre cum evolueaza (sau involueaza) vremea in Romania, despre Earth Hour… Si gata! Imediat dupa filmare, am baut repede o cafea impreuna. De data asta discutia a fost strict legata de: scutece, nastere, spital, ce faci, cum faci, da’ ce zice, da’ ce simte, da’ cum e. Odata cafelele terminate, Zoli a plecat spre Universal Music Romania, iar eu spre Prima TV, sa ne vedem fiecare de treburi.

Greenreport, vineri, 26 iunie, 16:30, TVR. Sau, daca nu apucati sa vedeti emisiunea la tv, o puteti viziona pe net aici.

  1. Shadow Girl 24 June 2009
  2. bek00letz 24 June 2009
  3. Simplu 24 June 2009
  4. danfintescu 25 June 2009
  5. bek00letz 25 June 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.