Kiss FM 4 ani

Aseara la Kristal s-au serbat 4 anishori de Kiss FM si 1 an de Kiss TV. A fost foarte multa lume asa ca n-am sa incerc sa fac o lista, pentru ca voi uita cu siguranta cineva. N-am sa comentez prestatiile artistilor care au cantat, fiecare cate o piesa. Am sa ma limitez la a spune ca poate ca ar fi fost mai bine un singur recital al unui artist care sa sune bine, decat multe si… asa cum au fost.

kiss.gif

Eu am stat impreuna cu gasca de la Prima – Megastar – Simona Mazilescu, Andreea Raicu, Virgil Iantu. Ceva mai tarziu, pentru ca avusesera o cantare la Pitesti, au venit si cei de la Sistem. M-am bucurat mult de tot sa-i vad, pentru ca trecuse mult timp de cand nu ne mai intalniseram. Ceva mai tarziu m-am alaturat echipei de la stiri, care si-a ingrosat semnificativ randurile in momentul in care s-a terminat si jurnalul de noapte.

Intre timp m-am intalnit cu tot felul de oameni, dintre care cu unii nu m-am mai vazut de foarte mult timp (Dl. Problema, Cornel Ladin, Ramon Cotizo, Margineanu si Motanu, Dani de la National TV). Am incercat sa comunicam, insa din pacate in boxele (destul de obosite de altfel) din Kristal Glam (ha!) Club se adunasera toate inaltele din Sud-Estul Europei, ceea ce inseamna ca timpanele tuturor erau violate cu bestialitate, nimeni nu se putea intelege cu nimeni si cu totii ne strambam de durere din cand in cand.

In hol a fost mai bine, te mai puteai intelege, mai puteai schimba o vorba… asa ca evident ca era o inghesuiala de nedescris acolo. Unde mai pui ca acolo era si mancarea, deci si clasicul vals cu farfuria in mana si falcutze discret mestecande.

M-am distrat extraordinar de bine, desi acum, a doua zi, imi cam pare rau ca am stat atata, pentru ca timpanele mele se resimt. Foarte tare cadoul dat la plecare – o pereche de casti si o pereche de ochelari de somn (stiti voi, din panza, vi se dau in avion) plus un cd. De-abia astept petrecerea Prima de 10 ani.

Iar pentru poze din miezul evenimentului, exista Oliver.

  1. evelynne 17 November 2007
  2. danfintescu 17 November 2007
  3. Alexutza 17 November 2007
  4. evelynne 17 November 2007
  5. danfintescu 18 November 2007
  6. OLiX 18 November 2007
  7. danfintescu 18 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.