Looking for the summer…

Ultimul eveniment din seria Axe la Costinesti a fost mai altfel. Premiul a fost mult mai mare. Un sejur de 6 zile intr-o tara exotica, intr-un loc numit Axe Villa, unde tot personalul este format din super-femei. Ma asteptam la o discoteca plina, la aceleasi probleme cu MC-ul etc. etc. etc.

la-mare-051.jpg

Cand am ajuns, Ringul plin pe sfert, un singur DJ si un singur MC, ragusit si fara chef. M-am gandit ca restul vor aparea mai tarziu, ca poate sunt prin statiune sa adune mai mult public cu jeep-ul lor branduit. M-am dus sa negociez programul pentru ultima seara. Ma asteptam, ca de obicei, sa nu se poata nimic din ce voiam eu. Din contra, MC-ul era cat se poate de fericit sa ma lase pe mine sa-mi fac treaba. Neincrezator inca, l-am intrebat unde e restul trupei. Mi-a zis ca au plecat acasa. Pai cum se poate asa ceva?!

“Pai, gata vara.” Si-atunci mi-am dat seama ca are dreptate. Da, gata vara. Dar cand a trecut? Si eu unde am fost? Am facut mai mult de 10000 de km, am avut zeci de evenimente, am filmat… am obosit… Si-acuma, gata vara! Fara sa ma previna, fara sa zica pa, fara sa vreau… gata vara!

la-mare-236.jpg

Concertul Sistem foarte bun, ca de obicei. Mi-au zis ca si concursul a fost foarte ok. Deci inca un turneu terminat cu bine. Pozele sunt din Ring, de vara asta.