Manca-v-as brandu’ vostru

Scafarlia-ti tremura orgasmatic a idee de business aducatoare de buna-stare si faima… Ochii ti se maresc… Adrenalina-ti invadeaza sangele si te face foarte atent la detalii. Nu dormi noptile. Muncesti mai mult decat oricine din jurul tau. Toate se leaga. Si daca nu se leaga, le legi tu. E frumos cand se naste un business. E ca o indragostire…

Doar ca la un moment dat ai nevoie de un nume. Un nume care sa te reprezinte, sa fie usor de retinut, sa arate bine scris, sa se intipareaasca usor in memorie. Treaba se dovedeste foarte grea. PREA grea pentru unii. Pornesc de azi sa vanez nume ciudate de biznis. Si am doua pentru voi.

Poza stearsa la solicitarea nepoliticoasa a unui avocat cu exces de zel. Mentionez ca fotografia era facuta intr-un loc public, unde logo-ul firmei respective era expus, ceea ce inseamna ca nu era nimic ilegal in prezenta ei pe blogul meu. Adica, dupa ce ca ei n-au fantezie, tot eu sunt baiat bun cu ei.

P(re) M(enstrual) S(yndrome) EXPERT SECURITY – o firma de bodyguarzi din CJ

N-am o problema cu acronimele. Doar unele din cele mai tari branduri din lumea asta sunt acronime: BMW, CNN… Sper din toata inima ca si aici e cazul… Insa numele patronilor puteau fi puse intr-o ordine mai putin…menstruala… Sau poate ca n-am dreptate. Si poate ca numele contine o ironie fina la adresa tipicei mofluzenii a badigarzilor de oriunde vor fi fiind ei. Doar ca astia mai sunt si EXPERTI. In PMS. Poate-s toti casatoriti si stiu cum sa-si ia nevestele in zilele alea in care nu e BIOLOGIC posibil ca tu sa faci ceva bine… Nu stiu dom’le, mai dati-va si voi cu parerea, ca posibilitati sunt multe.

nume de brand

South Park Residence

Nici nu ma intereseaza unde ar fi si cat de minunata sau cat de ieftina. Io nu vreau sa locuiesc in Southpark. Doar gandul ca l-as putea vedea pe Chef pe fereastra cantand “Suck on my chocolate salted balls” mi-e de-ajuns. Deci nu. No way. Plus ca daca locuiesc acolo, s-ar putea sa nu mai pot vedea niciun episod. Sau m-as vedea si pe mine in televizor, la mine acasa, in Southpark, urmarind Southpark la televizor. Nu dom’le. Daca tot e pe-asa… Nu exista vreun cartier care sa se cheme… hmm… Star Trek? 😀

  1. yulik 29 September 2009
  2. danfintescu 29 September 2009
  3. Fata din umbra 29 September 2009
  4. ionel popa 30 September 2009
  5. Diana 30 September 2009
  6. Clady 1 October 2009
  7. Fata din umbra 4 October 2009
  8. danfintescu 4 October 2009
  9. Fata din umbra 4 October 2009
  10. danfintescu 5 October 2009
  11. PLMS 10 October 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.