Mansa dubla de Partyd

Vineri seara, pe ruta Pipera – Semapark – Grivita – Chitila am facut cam de doua ori mai mult decat mi-a luat sa ajung de la Bucuresti la Targoviste. Am ajuns la ceas de seara. Club Glamour este un pic altfel fata de cluburile cu care suntem noi obisnuitit. Seamana putin cu Planter’s daca vreti. In sensul in care mese sunt peste tot, fara un ring de dans in adevaratul sens al cuvantului.

Patronul, Sandu, un om de milioane, ne-a mai spus ca lumea e obisnuita ca vinerea  sa fie mai mult muzica latino in club, ca sambata e adevarata seara de party la ei. Amicul Olix si cu mine ne priveam din ce in ce mai ingrijorati. Sa fie asta prima editie de Partyd in care o dam in bara? Ar fi fost pacat, mai ales ca, fiind vineri, Alice de la Kiss era si ea cu noi, gata de party.

Am mancat repede, dar nemaipomenit de bine. O ora rapida de somn furata in camera de hotel, imbracat rapid si, pana sa ma dezmeticesc de tot eram deja in club cu muzica pornita. Ce-a urmat a fost exact ce trebuia. O seara excelenta de Partyd, in care lumea s-a simtit bine si a ramas cu noi pana la 4 dimineata. Clubul n-a fost plin, insa atmosfera a fost cu adevarat excelenta. Sandu si echipa lui au fost nemaipomeniti. Ne-au facut sa ne simtit foarte bine. Iar publicul din Targoviste a fost unul de nota 10.

Foarte frumos drumul Targoviste – Cluj. Bun si liber. Singura problema e a intunericului care vine mult prea repede in perioada asta. In Cluj am ajuns pe la 19:30. Ne-am oprit in fata clubului, unde de altfel era si hotelul unde urma sa fim cazati in cele cateva ore pe care le aveam la dispozitie pentru somn. Am instalat, am facut probele, ne-am intalnit si cu Jonnessey si Andrei (ex-Jaar Project). Nu stiu de ce, dar in Cluj ne simtim deja foarte acasa. Avem multi prieteni aici.

Club Ring este FOARTE MARE, frate!!! Inca un club greu de umplut. Cu toate astea, patronii mi-au spus ca pe parcursul serii au fost peste 1000 de oameni. Ma bucur sa aud asta. Pupitrul de mixaj este amplasat undeva deasupra ringului principal de dans, ceea ce ingreuneaza putin lucrurile, pentru ca nu poti vedea decat aproximativ 20 la suta din publicul din club. La inceput nu imi dadeam seama daca atmosfera e ok sau nu. La un moment dat am riscat si le-am cerut sa cante un refren cu noi. Ce s-a auzit m-a linistit pe deplin. Lume era destula si chiar avea chef de distractie. A fost prima editie de Partyd in care am auzit ca lumea a venit din Bistrita si chiar din Botosani ca sa ne vada. Ma bucur nespus. Pe de alta parte, imi pare rau ca nu avem destul timp/relatii sa ajungem peste tot.

Am fost in direct pe Kiss pana la 4 dimineata. Acum, duminica, astept sa se trezeasca toata lumea, ca sa pornim la drum. Ca e cale lunga pana la Bucuresti…

Poze gasiti inca de azi-noapte pe partytude. Le asteptam cu mare nerabdare pe cele de pe cefacemdiseara, carora le multumesc foarte mult pentru cadoul pe care mi l-au facut. Emisiunea la download va fi disponibila pe blogul Partydului.

Saptamana viitoare suntem in Club Keops din Petrosani.

  1. Tudor 8 November 2009
  2. Nimanui 8 November 2009
  3. Radu 8 November 2009
  4. demostene 9 November 2009
  5. demostene 9 November 2009
  6. Pingback: Viata mea un ring de dans » OLiX.ro 11 November 2009
  7. tudor 11 November 2009
  8. guest 12 November 2009
  9. ionut 12 November 2009
  10. danfintescu 13 November 2009
  11. mihai 19 November 2009
  12. danfintescu 20 November 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.