Mastering the Music Business 3.0

Doar nu credeați că ne lăsăm pe tânjală, nu? N-avem cum. Anul ăsta am crescut un pic mai mari, iar acum ne pregătim pentru pasul cu numărul 3. Mastering the Music Business se pregătește pentru a treia ediție! Carevasăzică nu vă faceți alt program în zilele de 20, 21 și 22 martie 2018, pentru că ne întoarcem în Sala Aula din Ministerul Culturii, adică fix acolo unde ne-am adunat și anul ăsta. Da, știm. Promitem că o să fie wifi. Zău!

După succesul pe care l-au avut workshop-urile data trecută, ne-am hotărât să le dedicăm o zi întreagă doar lor. Dar vă rog de pe acum să nu uitați să vă înscrieți din timp, pentru că de data asta chiar se va ține cont de listele alea, pe care promitem să le avem gata din timp.

Avem de gând să vorbim despre cam toate părțile industriei muzicale, însă menținând ideea de bază a MMB: ne adresăm mai ales artiștilor independenți și echipelor din jurul lor. Vor fi mai mulți speakeri din străinătate, vom trata subiecte pe care anul trecut nu le-am abordat și le vom aprofunda pe cele despre care am mai vorbit.

Ăsta e cel mai bun moment să vă cumpărați bilet. Știu că Moș Crăciun și Moș Nicolae vă dau cu târnăcopul în buzunar pe acorduri de Hrușcă și Fuego în perioada asta. Da’ pe cuvânt că 35 de Euro acces la cele 2 zile de MMB. Să nu vă faceți program nici seara, că tot împreună rămânem la showcase-uri (da, le vom avea și anul ăsta; vă anunțăm în curând cum vă înscrieți) e o ocazie pe care merită să o luați în seamă. Bilete puteți cumpăra de aici.

Evident că o să vă țin la curent despre tot ce se va concretiza din planurile noastre multe și frumoase. Deocamdată vă pot spune că MMB 3.0 va fi deschisă de Tudor Chirilă. Și tare sunt sigur că va fi o deschidere memorabilă, pentru că Tudor, după cum am mai spus, e înspăimântător de deștept.