MEGASTAR 2 BUCURESTI – ULTIMA ZI DE PRESELECTIE

Gata. S-a terminat. Au fost aproape 400 de concurenti la preselectia din Bucuresti, de departe cei mai multi. E drept ca aici au venit si multi concurenti din tara care fie nu au stiut, fie nu au putut sa vina la preselectia tinuta in orasul din zona unde stau ei.

images.jpg

Per ansamblu, suntem multumiti. Avem cam ce ne trebuie. Inca nu se vede nici un megastar printre ei, insa nici anul trecut Catalin nu ne-a convins din prima. Credeti-ma pe cuvant ca funny moments vor fi. Veti vedea ca unii din concurentii funny de anul trecut s-au intors anul asta cu forte proaspete. Au aparut si altii noi. Campioana absoluta de anul acesta este Paula Selling cu piesa La Radio  cantata de aproape toti concurentii. Felicit juriul pentru rabdarea de a asculta piesa asta cantata pe toate vocile si in toate felurile. Andra doar pe locul 2 anul asta, urmata indeaproape de Laura Stoica.

Apropo de Catalin, am avut un sneak-peek la videoclipul lui, cu cateva ore inainte ca el sa fie difuzat in premiera la stirile PrimaTV. E un prim single care isi va face treaba, iar clipul ii face mult bine lui Catalin. Duetul cu Maria Marinescu ii va aduce expunere si ii va acorda accesul la alte retele mass-media care nu fac parte din concernul Prima, piesa e usor de retinut, chiar daca nu foarte dansanta, iar Catalin are cateva cadre in care arata foarte bine. Ma bucur mult pentru el. N-am gasit clipul pe youtube. L-ati gasit voi in alta parte?

Aseara m-am intalnit cu Emi Gal, Denisa (prietena lui) si Adi pentru un nou proiect in .ro. De data asta se pare ca va fi un proiect integrat sub umbrela Brain TV, despre care n-am scris eu tocmai de bine la un moment dat, daca care incet-incet incepe sa se ridice. Si atunci de ce sa nu pun si eu un umar firav, ca doar suntem prieteni, nu? 🙂

sigla.gif

Foarte multa lume in Twice aseara. Se vede ca s-a terminat vara. Am si asta-seara tot acolo. Iar azi cu siguranta ca va fi si mai multa lume. Intru din nou in tura la meteo, unde voi toata saptamana.