Megastar 2 – bye bye Oltenia, hello Moldova

Eram in Bacau, in turneu sambata. Din nou nu am prins decat a doua jumatate a emisiunii. Am vazut ultimele trei concurente. De data asta nu ma pot exprima foarte clar. Poate si pentru ca nu m-am apropiat foarte tare de concurentii din Oltenia. Nu stiu exact de ce.

Imi pare totusi bine pentru Octavian. Mi se pare ca a castigat pe merit, din franturile pe care le-am vazut eu. N-as fi pariat totusi pe el, dat fiind faptul ca era atat de racit si avea probleme si cu piesa si cu coregrafia. Desi per ansamblu mai slabi decat concurentii din Muntenia, asa cum s-a vazut de altfel, concurentii au facut totusi progrese foarte mari in saptamana asta. Ce s-a vazut la televizor a fost incomparabil mai bine decat ce am vazut in prima zi la Crina, saptamana trecuta.

Ieri am fost din nou in Gara de Nord. De asta ca sa-i primesc pe reprezentantii Moldovei. 4 baieti si 6 fete. Din pacate, n-am reusit sa ajung la prima ora de canto a lor, pentru ca e tura mea la meteo, in studioul cel nou, asa ca nu prea stiu cum se prezinta ei. Insa aflu astazi.