Megastar 2 – Craiova

La Craiova am avut o singura zi de preselectie. Obosit de pe drum, mi-a fost destul de greu sa fac fata programului. Insa pana la urma a fost ok. Multi candidati veniti din toata Oltenia. De remarcat ca de data asta toti aveau mult mai multa incredere in ei. Daca ardelenii si banatenii erau destul de nesiguri ca vor fi sunati dupa proba, oltenii erau toti foarte siguri pe ei. Si credeti-ma, nu vor fi sunati toti. 😉

Dupa ce s-a incheiat preselectia, am mai reusit sa dormi vreo 2 ore. Seara am inceput sa filmam prezentarea orasului. Am fost in centru, in noua piata care se cheama Piata Socio-Umana. Arata bine, dar tare as vrea sa-l cunosc eu pe olteanul iute care a gasit numele asta. Lume multa, multi tineri, dar destul de plictisiti. Nu prea se intampla mare lucru in Craiova. Nemultumiti de cluburi… Am gasit insa noi un club foarte tare. Ceva gen Club A din Bucuresti. Se cheama Arcade, are muzica buna si oamenii care merg acolo sunt chiar ok.

A doua zi am filmat orasul pe zi: Filarmonica proaspat renovata, Teatrul Marin Sorescu – are mare nevoie de renovare, Primaria – foarte frumoasa si Parcul Romanescu – genial!! Dupa care acasa, pentru o zi si jumatate. Maine dimineata pornim din nou. De data asta mergem la Iasi. Se pare ca pentru mine asta este ultima plecare pana la concediu. Si ma cam bucur.

Nu mancati niciodata la restaurantul de la Hotel Jiul. Daca vreti sa mancati bine si ieftin, incercati la Zorba’s.

Aseara Twice. Se vede ca a cam trecut vara. A inceput din nou sa fie arhi-plin.