Megastar 2 – Iasi (prima zi)

Sunt in holul hotelului Traian din Iasi. Azi am avut prima zi de preselectie Megastar de aici. Au fost cam 50 de concurenti. Din pacate, nici unul dintre ei nu a impresionat cu adevarat, desi Moldova (chiar daca Republica) este cea care l-a dat pe Catalin. Cateva voci ar fi, dar, repet, nimic cu adevarat foarte bun.

Destul de interesant ar fi ca aici am vazut cativa concurenti care participasera si anul trecut la preselectie. Atunci juriul le daduse niste sfaturi. Foarte putini dintre ei le-au urmat. Motivau spunand ca n-au avut timp, cu toate astea recunosc oricand, cu ochii umeziti si cu mana pe inima ca muzica e viata lor. Insa muzica adevarata se face cu foarte multa munca…

In ceea ce priveste siguranta pe sine, moldovenii sunt cam pe la mijlocul drumului intre ardeleni si olteni. Majoritatea spun ca sunt de parere ca au 50% sanse sa fie sunati dupa proba de azi. Veti avea parte si de cateva momente super-funny, la care au participat din plin si Virgil Iantu si Adi Despot, care au fost amandoi in mare forma astazi.

Acum am avut cateva ore de odihna, dupa care voi porni sa filmez prezentarea Iasiului. Incercam sa descoperim viata de noapte de aici. Mi-e teama ca va fi cam greu, dat fiind faptul ca e marti seara si e inca vacanta, dar nu ne dam noi batuti atat de usor. Vom mai avea o tura de filmat (arhitectura si atractii turistice) maine dupa ce se termina preselectia.

    1. stef 22 August 2007
    2. danfintescu 22 August 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.