Megastar 2 – The Recall – Bucuresti, Muntenia, Dobrogea

Gata! S-a terminat cu preselectiile Megastar. Ieri am avut ultima tura. Impartiti in doua: primii au fost bucurestenii, apoi cei din Muntenia si Dobrogea. A fost o zi destul lunga, mai ales ca era duminica, iar oboseala de adunase. Unde mai pui ca au fost si cei mai slabi concurenti.

Bucurestenii, tupeisti, au mimat indiferenta, au jucat degajarea in fata juriului, si-au permis glumite, insa nici unul din ei nu s-a prezentat cu adevarat pregatit. Au fost cateva voci bune, insa, dupa cum a spus si Iantu, nimeni care sa emotioneze. Foarte tare a fost un concurent care era atat de convins ca va pica, incat nu a auzit ce i-a spus juriul, i-a dat colegei mele interviu in care a spus ca-i pare rau ca s-a intamplat asa, asta desi el era admis si i se spusese asta.

Muntenia si Dobrogea au fost tot asa de fara chef. Si aici cateva voci bune. Au fost si dezamagiri, concurenti care au plecat imediat dupa ce li s-a dat rezultatul, desi fusesera rugati sa mai ramana pentru ca nu se stabilisera inca rezervele si mai era un cadru de tras la final. Nu prea inteleg oamenii care se supara ca vacarul pe sat pe o echipa care nu are nici o vina, pentru o prelesectie la care au venit de bunavoie si unde s-au prezentat slab doar din cauza lor. De remarcat ca ieri asta s-a intamplat de doua ori, iar in restul recall-ului s-a mai intamplat o singura data. Asta spune multe despre “miticii” din Sud.

Se pare ca voi continua sa lucrez la proiectul Megastar. Am vorbit ieri cu Simona Mazilescu, producatorul show-ului, care mi-a spus ca ar vrea ca eu sa continui colaborarea asta. Inca nu va dau detalii pentru ca nu e nimic sigur. Insa ma bucur de posibilitatea asta, pentru ca Megastar e un proiect care imi place mult, echipa de acolo este una foarte buna si cu care eu ma inteleg extrem de bine.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3E2NIfH4OUI]

 Videoclipul lui Catalin despre care am mai vorbit.

  1. OLiX 12 September 2007
  2. danfintescu 19 September 2007
  3. radu 11 November 2007
  4. danfintescu 12 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.