Megastar 3 T-2

Sunt chiar in platoul Megastar, unde ne pregatim sa incepem o noua repetitie, de data asta cu toti concurentii machiati si in costumele de scena. Trupele sunt inca de dimineata aici. Au avut timp sa repete de cateva ori pe scena, cu lumini si camere.

Din pacate nu am reusit sa vad toate trupele, insa sper ca acum sa am timp sa fac asta pana cand trebuie sa plec la radio, pentru un nou episod de French Kiss.

Din ce-am vazut azi-dimineata, pot spune ca trupa formata din Claudiu-Amir-Mihai se descurca foarte bine. Baietii par pregatiti si destul de increzatori in ei insisi. Cele 4 fete din Oradea sunt inca nesigure. Supriza neplacuta a venit din partea trupei formate din Cristina-Daria-Nick. Lor nu le-a iesit deloc piesa. La primele incercari Daria si NIck au fost ok ca atitudine, insa mai tarziu, in momentul in care piesea tot nu le iesea, s-au pierdut si ei. Sper sa-si revina cat de curand, altfel s-ar putea sa aiba probleme destul de mari. Chiar daca nu iese nimeni in primul episod, conteaza foarte mult prima impresie pe care trupele o vor face publicului. Revin cu amanunte live de la episodul 0.