Megastar – a doua semifinala – Sneak Peak

Ieri mi-am petrecut toata ziua cu semifinalistii de la Megastar. Au inceput la 10:00 cu canto la Crina. Dupa incalizrea de o ora au inceput sa-si repete piesele. Si aici apar aceleasi probleme de voce neantrenata. In prima din cele 7 zile de repetitie toti vin si canta cat pot de tare si de bine, iar in a treia toti au probleme cu vocea.

In situatia asta se gaseste Roxana, care ieri nu a cantat decat o singura data piesele. Ea mai are o problema destul de mare cu piesa impusa de juriu care nu-i place deloc. Si, din cate am vazut eu, nu are atitudinea necesara ca sa mearga mai departe. Tot la capitolul atitudine are probleme si Florin, care, desi are voce buna si prezenta placuta, nu prea stie sa se miste pe scena si are ceva de cantaret de locanda in el.

Bine cu vocea, dupa cum am mai spus-o si in prima faza, este Alexandra. Piesele pe care le canta ii pun bine in valoare calitatile, insa si ea pare destul de timorata.

Cu atitudine buna si cu placere de cantat sunt Rares si Andrei. Moldoveanul are insa probleme destul de mari cu caile respiratorii: i se infunda nasul fara de gres la jumatatea piesei. Sper sa reuseasca sa depaseasca problema asta, altfel nu-l vad bine. Andrei e rock si asta-mi place. Are un look si o atitudine occidentale, arata bine pe scena. Se cam vede insa ca nu are nici un fel de educatie muzicala. Oricum, stiu sigur ca pe Despot l-a castigat. Mai e si aradean.

A mai ramas cineva? A, Cosmin. Ei bine… parca prea canta subtire. Nu rau. Subtire. Piesa lui James Blunt poate fi o capcana pentru el. Insa vom vedea.

Pronostic? Iacata-l!

alexandra_ghergu_1_260.jpg andrei_galut_260.jpg

  1. Anemari 6 December 2007
  2. brigitta 6 December 2007
  3. Silent enigma 7 December 2007
  4. danfintescu 8 December 2007
  5. Silent enigma 9 December 2007
  6. Anemari 10 December 2007
  7. danfintescu 10 December 2007
  8. Anemari 10 December 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.