Megastar Banat

Dupa ce am stat pana la ora 9 duminica dimineata ca sa tai emisiunea, astfel incat sa se potriveasca intr-o ora si jumatate, cat trebuie sa aiba reluarea, n-am mai avut nici macar dramul de energie necesar ca sa postez despre megastarii banateni.

Dar il am acum. Per ansamblu s-au prezentat mai bine decat ma asteptam, dat fiind faptul ca dupa preselectii juriul era destul de circumspect la adresa lor. Nu am avut ocazia sa stau nici macar un minut cu ei la pregatiri, asa ca n-am de unde sa stiu cat si cum a progresat fiecare dintre ei. Insa iata cine m-a impresionat si de ce:

Maria – are atitudine, cu putina ingrijire va avea si look, are voce. Mi s-a parut ca a scos tot ce se putea scoate dintr-o piesa nu foarte ofertanta altfel.

Adrian – chiar merita sa castige. Din nou publicul a votat omul care a cantat cel mai bine. Si el are niste mici probleme de look, dar si de atitudine pe scena. Siguranta de sine (care a frizat putin laudarosenia pe alocuri) s-ar putea sa se transforme intr-un dezavantaj. A cantat foarte multa vreme in carciumi, ceea ce ii da avantajul experientei si dezavantajul atitudinii.

In rest n-au prea fost personaje remarcabile. Insa grupul banatenilor s-a facut remarcat prin coeziune. S-au inteles extrem de bine intre ei, desi (spre surprinderea mea) pe scena n-au aratat asta. Mi s-a parut putin dezordonata piesa de grup, ca si cum n-ar fi stapanit indeajuns de bine coregrafia…

Pentru mine a fost un episod important al emisiunii, in care am intrat si eu in live. La inceput am fost putin emotionat, pentru ca live nu mai facusem demult. In afara de cateva aparitii la stiri, pe care nu le pot numi nici pe departe training, pentru ca au fost extrem de sporadice si oricum, despre vreme. In a doua jumatate am fost mai stapan pe mine si mi-a venit mult mai usor. Sunt sigur ca sambata care vine va fi si mai bine.

  1. Anemari 19 November 2007
  2. danfintescu 19 November 2007
  3. Anemari 19 November 2007
  4. Silent enigma 30 November 2007
  5. danfintescu 30 November 2007
  6. Silent enigma 30 November 2007
  7. danfintescu 30 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.