MEGASTAR BUCURESTI

Aseara s-a terminat prima faza a emisiunii Megastar. In momentul asta avem 6 finalisti. Si mai avem 18 oameni care se bat pe restul locurilor din finala. Cea mai buna veste este ca finalistii au fost alesi de public intotdeauna foarte bine. Toti canta foarte bine, toti au personalitate, toti au ceva care s-ar putea sa-i transforme in urmatorul Megastar.

Despre bucuresteni nu am mare lucru de spus. Asa cum ne-am asteptat, au fost cei mai dificili concurenti, cei mai indisciplinati si cei mai putin uniti. Roxana a mers atat de departe incat a acuzat-o pe Crina Mardare in timpul pregatirilor ca nu canta, ci tipa. M-am declarat de nenumarate ori fanul Crinei, al modului in care ea stie sa scoata repede si bine glasul (sau umbra de glas) din oricine. E un om care isi face meseria cu pasiune si asta se vede in fiecare clipa. Dar mai presus de asta este un om care e respectat de toti artistii din bransa. Iar fata noastra blonda pana in esenta fiecarui neuron al ei, intr-o explozie de energie prost distribuita, calcand in picioare orice simt al penibilului s-a fatait si si-a tremurat picioarele dolofanele de cal de povara pe scena si a tipat ca un batalion de vrajitoare posedate. N-am sa mai insist… pentru ca momentul ei de pe scena Megastar a aratat exact ce si cat poate din toate punctele de vedere. N-as vrea insa sa fiu in locul prietenului ei, atunci cand se enerveaza.

Daria a castigat pe merit. Din nou cel mai bun concurent a fost vazut si votat de public. Mi-a placut pentru ca a fost sincera pe scena, mi-a placut si in interviul pe care i l-am luat imediat dupa terminarea emisiunii, in care era inca emotionata, cu ochii plini de bucurie. Imi pare bine ca si ea a ajuns in finala.

lupescu_daria_02_260.jpg

Mi-a placut mult si de Pavel. Mi-a placut ca look, ca prezenta, desi marturisesc ca in ceea ce-l priveste nu pot fi suta la suta obiectiv, pentru ca sunt prieten cu tatal lui. Pavel este fiul lui Vali, bateristul trupei Proconsul. Imi pare bine ca juriul l-a salvat.

Imi pare rau de Adelina, pentru ca arata foarte bine si pentru ca, atata cat am reusit sa o cunosc asta-vara la preselectii, mi s-a parut ca are umor. Si Adi Despot a fost tentat la un moment dat sa o salveze, dar… n-a fost sa fie.

Eu m-am simtit mult mai bine in noua mea postura, in care trebuie sa stau de vorba cu sustinatorii concurentilor. Mai relaxat. Cred ca e vorba de obisnuinta cu live-ul pe care o cam pierdusem.

Dupa emisiune am fost impreuna cu o mare parte din juriu si echipa la o bere. Ne-am simtit foarte bine, am ras, am povestit… Si uite-asa s-a facut ora 4 dimineata.

Si acum gata! Ca trebuie sa ma apuc sa fac hartile de meteo, ca e deja tarziu.

  1. adeea 25 November 2007
  2. Anemari 25 November 2007
  3. brigitta 26 November 2007
  4. evelynne 26 November 2007
  5. danfintescu 26 November 2007
  6. RCN 26 November 2007
  7. danfintescu 26 November 2007
  8. brigitta 27 November 2007
  9. RCN 27 November 2007
  10. brigitta 28 November 2007
  11. danfintescu 28 November 2007
  12. brigitta 29 November 2007
  13. danfintescu 30 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.