Megastar – Drumul spre glorie 1

Aseara am fost in Casa Megastar ca sa-i filmez pe finalisti in timp ce se uita la ei insisi in primul din cele 4 episoade in care se reia traseul lor de pana acum. I-am gasit pe toti foarte veseli si relaxati, mai ales ca era sambata si nu avusesera mare lucru de facut.

Singurul care nu era in apele lui era Dumitru, a carui raceala a evoluat destul de urat. I-a afectat serios amigdalele si vocea, care in acest moment este un gajait fara nici un fel de legatura cu ce-ar trebui sa fie. Noroc ca mai are timp pana incep finalele. Este cat se poate de cuminte si face inhalatii si ia tot felul de medicamente.

Daria a fost foarte emotionata in timp ce se vedea la televizor. La un moment dat eram aproape sigur ca va izbucni in lacrimi. Si-a ascuns de mai multe ori fata in umarul Cristinei langa care statea si cu care pare sa se fi imprieteni foarte bine. Si Andrei a fost destul de emotionat atunci cand s-a vazut. A incercat el s-o joace dur, dar la un moment dat nu prea i-a mai iesit… Oana a fost foarte haioasa, pentru ca incerca sa fie atenta la imagini, sa le raspunda tuturor si sa mai faca si bancuri pe deasupra.

Florin si Mihai au debitat tot felul de replici acide si haioase, pentru care le multumesc, dat fiind faptul ca m-au ajutat sa-mi iasa filmarea. Daca nu le iese treaba cu Megastarul, ar putea sa faca un cuplu de umoristi ceva… ca se potrivesc. Dupa ce s-a terminat emisiunea am stat de vorba cateva zeci de minute cu Florin. Atunci cand e calm, mi se pare un tip foarte cu picioarele pe pamant, desi chiar si atunci mai joaca putin Rebel without a Cause.

Voi ati vazut emisiunea? Cum vi s-a parut?

  1. Anemari 27 January 2008
  2. lore 27 January 2008
  3. Silent enigma 27 January 2008
  4. danfintescu 28 January 2008
  5. Silent enigma 28 January 2008
  6. danfintescu 28 January 2008
  7. Silent enigma 28 January 2008
  8. ladydy_cool_90 28 March 2008
  9. danfintescu 28 March 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.