Megastar Iasi si drumurile mele toate

A doua zi de preselectie la Iasi ne-a adus mai multi concurenti decat prima. Cu siguranta ca Iasiul a fost orasul in care am vazut cei mai multi concurenti buni, pana acum. Destul de putini baieti, dar cu asta ne-am obisnuit deja. In plus, la Iasi lumea se imbraca de departe cel mai prost din toata tara. Si nu vorbesc acum de marca hainelor sau de pretul lor, ci vorbesc despre culori care tipa una la cealalta, despre texturi care se iau de par…

Am terminat destul de tarziu dupa-amiaza, astfel incat dupa un pranz mancat in mare goana, am pornit sa filmam orasul. Am mai fost de multe ori in Iasi asa ca stiam despre ce e vorba. Ramane unul din cele mai frumoase orase de la noi din tara. Atentie insa, daca vreti sa-l vizitati in aceasta perioada, s-ar putea sa vedeti mai mult schele decat arhitectura. Se renoveaza: teatrul, Mitropolia, Biserica Trei Ierarhi, partea din spate a Palatului.

Foarte greu de gasit oameni care sa vrea sa vorbeasca despre orasul lor. Fugeau de camera de parca am fi vrut sa le luam banii. Primul oras unde ni se intampla asta, desi si la Craiova am avut cateva cazuri din astea.

A doua zi dimineata am pornit inapoi spre Bucuresti. Pe drum am vorbit la telefon cu Zoli (Sistem). Ei urmau sa plece pe seara la Costinesti, la Ring, pentru ultimul eveniment din seria concertelor Borsec.

Asa ca m-am hotarat sa merg si eu cu ei, desi aveam un inlocuitor. Am stat in Bucuresti fix 20 de minute, cat sa-mi schimb tricoul, sa-mi fac freza si sa ma sui la Cici in masina. Lume putina la concert, ca de altfel in toata statiunea.

Si cu asta chiar ca gata. S-au incheiat drumurile pe vara asta. Urmeaza preselectia Megastar Bucuresti, re-call pentru cei mai buni din toata tara si CONCEDIUUUUU!!!

Stire de ultima ora: Cici de la Sistem nu mai are carnet! Viteza prea mare in localitate. Ii doresc lui Zoli multa bafta la condus, ca acuma el e singurul cu carnet din masina aia.