Megastar Recall – Ardeal si Banat

Ieri a fost prima zi de recall si a fost cu totul si cu totul altfel decat prima faza a preselectiilor. De data asta participantii au stat in platou si si-au putut urmari concurenta. Fiecare a cantat cel putin cate doua piese. Juriul a ascultat pe toata lumea, dupa care s-a retras ca sa delibereze. La sfarsit, concurentii au fost chemati pe rand si li s-a comunicat daca au trecut sau nu.

Ma asteptam la lacrimi din partea invinsilor si la explozii de bucurie din partea celor promovati. Am avut parte de calm si resemnare din partea ardelenilor (care s-au dovedit a fi prea ardeleni). Singurele lacrimi care au aparut au fost de bucurie si n-au fost multe.

Banatenii au fost ceva mai expansivi, insa nici aici nu s-a aratat dorinta de reusi, marea dezamagire. Au fost cativa care s-au bucurat frumos, pentru ca chiar nu se asteptau sa treaca mai departe.

Si daca tot e vorba de pasiune, mi-as fi dorit mult ca toti aspirantii la titlul de megastar sa fi putut sta in regie, alaturi de noi si de Crina Mardare, profa de canto si sezonul asta. Crina a trait alaturi de fiecare concurent, s-a enervat, s-a bucurat, i-a indemnat, a dovedit din primul si pana in ultimul minut ca este un om care isi iubeste meseria.

images1.jpg

Astazi avem Oltenia si Moldova. Dupa care, pentru mine, seara, Twice din nou. Aseara in Twice lume multa si destul de ok. Asa a fost si saptamana trecuta, iar sambata lume multa si destul de ne-ok. Sper sa am mai mult noroc sambata asta.

  1. adeea 8 September 2007
  2. danfintescu 8 September 2007
  3. Ioana 8 September 2007
  4. danfintescu 9 September 2007
  5. brigitta 12 September 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.