Megastartul lui Catalin

Aseara, in Club Pat, s-a lansat primul album al lui Catalin, castigatorul primului sezon de Megastar. A fost lume multa si buna: d-na Aura Urziceanu, Adi Despot si Virgil Iantu, Simona Mazilescu, Marius Moga si Iulia Vantur, Smiley, Gabi Cotabita, Alexa (Megastar 1), Andreea Crepcia (Megastar 1, acum voce Sistem), presa multa.

Catalin, emotionat, a fost foarte bun. Aceeasi atitudine care l-a ajutat sa castige, aceeasi voce cu timbru bun si o miscare scenica ok. Emotiile s-au vazut intre piese, cand a mai incurcat pe ici pe colo pe cei care aveau sa ia cuvantul. A cantat la pian, a cantat din voce. Pacat insa ca sistemul de sunet (al clubului) n-a fost tocmai la inaltime. Boxele erau obosite de atatia basi pompati in ele de dj si sunau foarte dogit. Nu ma conta insa… atmosfera a fost foarte buna.

images2.jpg

De prezentat, am prezentat eu. Spre marea mea surprindere am avut emotii. Destul de mari. Nu stiu exact de ce si cum s-a intamplat, insa, desi la mine in cap stiam exact ce vreau sa spun si cum, vorbele ieseau anapoda, poticnit. Pot doar spera ca nu s-a vazut foarte tare. A fost pacat ca tocmai evenimentul asta nu mi-a iesit foarte bine, pentru ca tin mult la Catalin si pentru ca in sala erau oameni importanti de la Prima TV, Kiss FM, Universal Music Romania. Asta e. Nu pot iesi toate bine.

  1. RCN 31 October 2007
  2. danfintescu 31 October 2007
  3. Anemari 31 October 2007
  4. danfintescu 31 October 2007
  5. Anemari 1 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!