Meteo cel nou

In sfarsit ne-am mutat. Bineinteles ca primele zile au fost cu stres maxim, urlete si mici probleme. Insa acum, incet-incet lumea se acomodeaza si lucrurile incep sa functioneze oarecum normal.

Pentru noi, la meteo, schimbarea este foarte mare. Desi pe ecran nu se vede, sistemul de alcatuire a hartilor s-a schimbat foarte mult. Avem date mai multe si posibilitati practic infinite de a le combina. Pana ne obisnuim, atat eu cat si colega mea Lili venim mult mai devreme la munca. Si uite-asa se adevereste legea lui Murphy: sistemul mai nou si mai performant evident ca va functiona mai prost decat cel dinainte. Optimist fiind, eu zic: deocamdata.

Ei si sistemul asta nou, a stat el asa… s-a gandit… si pana la urma s-a hotarat: m-a trimis la Cronica Carcotasilor. Colegii mei de la ingest (e scris bine, n-are nici o treaba cu relatii sexuale, ci este procedeul care trimite fisierele video in serverul de emisie) au salvat o dubla ratata de meteo, in care ma balbaiam. Care dubla a si intrat pe post. Ei bine, in seara asta o sa am audienta. Bine ca n-am injurat. Credeti-ma, asta e o lectie extrem de importanta pe care nimeni nu o respecta de fapt in televiziune: nu injurati niciodata in platoul de filmare, nu se stie ce se poate intampla.

  1. Anemari 31 October 2007
  2. danfintescu 31 October 2007
  3. Anemari 1 November 2007
  4. danfintescu 1 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.