Meteo singur

A plecat Crizeeeeeeeeeeeeeeeee! Si nu bocesc aicea plecarea trupei de rock, ci a producatorul nostru de la meteo. Si o bocesc cu destul de mult timp dupa ce s-a intamplat, insa ieri am simtit-o pentru prima oara cu adevarat.

Si asta pentru ca ieri a fost prima oara cand am facut meteo de unul singur, de la un capat la celalalt. Adica am facut hartile, am scris textul, am inregistrat si am verificat inregistrarea (ca sa nu mai ajung prin topuri :D). Incercam pentru o perioada sa ne descurcam singuri, colega mea Lili Braga si cu mine, ca sa vedem daca ne iese. Daca nu, trebuie adus un om, ceea ce implica o noua perioada de training pentru el.

Ieri mi-a iesit. Cu foarte mici inexactitati intre harta si text, dar nimic flagrant. E adevarat ca este mult mai mult de munca, iar responsabilitatea este si ea mai mare. Insa, sincer sa fiu, si satisfactia e mai mare. Daca o tin in rimtul asta, poate ma duc sa studiez meteorologia cu adevarat, ca sa ma transform intr-o adevarata Romica Jurca.

Azi, in afara de meteo, mai am cate ceva de vizionat despre concurentii din Banat (de saptamana viitoare) de la Megastar, dupa care voi iesi in oras cu sotia mea si cu cativa prieteni. Mergem sa bem bere nefiltrata si sa ne simtim bine. Iar maine… MEGASTAR!!!

  1. Sky-Hunter 9 November 2007
  2. danfintescu 9 November 2007
  3. OLiX 9 November 2007
  4. danfintescu 10 November 2007
  5. OLiX 10 November 2007
  6. danfintescu 10 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.