Miercuri, joi si vineri – si s-a mai dus o saptamana

Miercuri seara in Pat Lounge a avut loc prima din cele 3 petreceri Megastar pe care le vom avea acolo. Lume prea multa n-a prea fost, insa asta nu i-a deranjat pe finalistii nostri, care erau cat se poate de dornici de putina distractie. Si putina chiar ca a fost, dat fiind faptul ca imediat ce au terminat de cantat, au fost incarcati in deja faimosul microbuz si expediati acasa. E normal sa fie asa, ca doar sambata e show. Toti au cantat bine pe scena. Si da, toti au evoluat foarte mult din decembrie pana acum. Chiar vorbeam cu Crina azi, la repetitie, cat de mult se vede lucrul sustinut la cei ramasi in concurs. Mi-a parut rau de Andrei, singurl care nu a cantat, pentru ca era foarte racit. Urmatoarea petrecere Megastar va avea loc miercurea viitoare tot in Pat.

Joi asteptam cu nerabdare o zi libera. Cu toate astea, a aparut o filmare pentru Megastar. Niste interviuri cu finalistii pe care le veti vedea in episodul de peste doua saptamani.

Astazi de dimineata am fost in Parcul Herastrau la Hyundai Goodwill Ball, un eveniment unde am fost MC. Evenimentul a avut public de elita. Exclusiv VIP-uri politice, presa si staruri din fotbal. M-am descurcat onorabil, data fiind cantitatea de oboseala acumulata si ora destul de matinala (la 9:30 eram deja in parc). Dupa-amiaza am ajuns la sfarsitul repetitiei Megastar. Am vazut indeajuns incat sa ma lamuresc ca finala asta s-ar putea sa avem ceva suprize. Jazz-ul este un gen muzical foarte putin studiat de cei 6 concurenti si le pune destule probleme, mai ales din punct de vedere al atitudinii. Putini sunt cei care inteleg despre ce e vorba.

  1. Myhaytza 11 April 2008
  2. ladydy_cool_90 11 April 2008
  3. Silent enigma 11 April 2008
  4. Sirg 12 April 2008
  5. danfintescu 12 April 2008
  6. Sirg 12 April 2008
  7. robert 12 April 2008
  8. danfintescu 12 April 2008
  9. Sirg 13 April 2008
  10. danfintescu 13 April 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.