Millenium Tour – Iasi, Bacau, Constanta

A mai trecut un weekend petrecut pe drumurile patriei in turneul cu Proconsul si Voltaj, facut de Millenium Bank. De data asta am avut mult mai mare noroc cu vremea. Insa ritmul este tot dracesc: 3 zile – 3 orase, 1300 de km condusi, dormit pe sponci.

In Iasi a fost cel mai mare succes de pana acum. Din experienta stiam ca publicul din Iasi este unul din cele mai active si mai prietenoase din Romania. Si nici de data asta nu s-a dezmintit. Au fost peste 10.000 de oameni, care au cantat, au dansat, au sarit si s-au distrat. Drumul pana la Iasi a fost unul destul de greu. Ca sa economisesc 2 ore (cat mi-ar fi luat sa ies din Bucuresti prin Colentina venind din Militari – de unde stau) am pornit la ora 4:30. Singur in masina, cu Faith No More la inceput si mai apoi cu bunul meu prieten, Radio Romania Actualitati (de unde am aflat de moartea lui Dobrin – Dumnezeu sa-l ierte!), am ajuns in Iasi la 11:15 din cauza devierii de la podul din Bacau, care te obliga sa ocolesti vreo 10 km fara sa ti se puna nici un indicator. Noroc cu un politist plictisit care mi-a dat niste indicatii la fel de vagi ca si cunostintele lui de fizica atomica. Dupa eveniment am stat la un pahar de vorba cu Angel Tucana (organizatorul evenimentului si manager Proconsul – bun si vechi prieten), Costin (cumnatul lui) si Ana Maria Marin (Events Officer Millenium Bank) in pub-ul de Hotel Astoria, unde am petrecut cateva seri foarte placute asta-vara, la preselectiile Megastar.

In Bacau a fost primul eveniment pe care l-am avut vreodata. Public mai putin decat la Iasi si parca mai putin dornic de distractie. Insa evenimentul a iesit foarte bine. Dupa care repede in camera sa mai prind ceva din Megastar si somn ca a doua zi era cu multi km.

A treia zi, Bacau-Constanta, 400 de km, ceata, ploaie. Noroc ca era duminica si drumul a fost foarte gol. Foarte proasta portiunea de drum dintre Buzau si Slobozia. In Constanta am avut timp sa mancam de pranz si sa ne odihnim fix o ora. Dupa care la scena, unde vremea a fost din nou excelenta, desi plouase toata ziua. S-a adunat si aici lume destul de multa, asa ca show-ul a iesit ok. Poate doar noi, cei de pe scena sa fi fost cam obositi. Sper ca nu s-a simtit asta. Imediat dupa show am plecat la Bucuresti, ca doar a doua zi era luni si treaba incepea dimineata devreme. Am ajuns acasa pe la 1:15 noaptea.

A fost o zi de luni ingrozitor de lunga si de grea.

    1. sailor moon 5 April 2010
    2. sailor moon 5 April 2010
    3. danfintescu 7 April 2010

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.