Millenium Tour

Diferenta dintre mine si artisti este ca, dupa un weekend de turneu, eu ma intorc la munca, pe cand ei au cateva zile libere in care sa se refaca. Iar diferenta asta se face resimtita din ce in ce mai acut, mai ales acum, ca am atata treaba in Bucuresti.

Am condus 1350 de km weekendul asta. Am stat in 3 hoteluri (camerele 303, 521, 932). Am mancat in vreo 5 restaurante. Am oprit in 7-8 benzinarii. Am facut plinul de 2 ori. Am condus pe ploaie, zapada, soare. Am vazut 2 accidente dintre care unul foarte grav. Am dormit 5-6 ore pe noapte. Am avut 3 evenimente: Timisoara – intarziat peste 2 ore din motive tehnice; Oradea – pe ploaie rece de toamna; Cluj – pe un mare frig. (Rezumatul asta e inspirat de Zoli – multzam, baciule!)

Cu toate astea, de fiecare data, a iesit bine. Si asta pentru ca in fiecare din cele 3 orase am gasit oameni dornici de distractie. Proconsul si Voltaj sunt 2 trupe care aduna public in orice conditii, iar acest lucru nu se intampla degeaba. Fac show bun.

Lucruri care mi-au placut mai putin: echipa tehnica de la scena, care nu este inca indeajuns rodata si face tot felul de mici greseli pe care nu le recunoaste; atmosfera dintre evenimente – obisnuit cu atatea turnee cu Sistem, ma asteptam sa fim o echipa si aici: sa facem lucruri impreuna, sa ne distram, sa ne plimbam, sa radem. Atmosfera este insa mult mai sobra sau poate ca nu sunt eu integrat inca in gasca. A fost doar primul din cele 3 weekenduri pe care le are acest turneu. Urmeaza:

Iasi –            vineri 26.10

Bacau –        sambata 27.10

Constanta – duminica 28.10