Moldova nu e a mea, nici a voastra… e a Partydului

Vineri, ora 18:30. Trafic intens. Coafura nu ne intereseaza. Traficul insa, da… Asta pentru ca masina mea cea alba avea kilometri multi de inghitit repede. Ne astepta lumea in Club Freedom. Si nu-i frumos sa-i lasam sa ne astepte. Doar ca vineri seara toti cetatenii capitalei au un drum de facut. Cu ajutor de la un prieten, am elaborat o ruta in care sa nu calc decat in vreo 4-5 zone blocate. Am reusit sa fac drumul Semanatoarea – Afumati in vreo 50 de minute. GPS-ul lui Olix ne anunta ca ajungem in Roman la 00:15. Calutul meu alb si cu mine am zis un hotarat „ntz” si ne-am asternut drumului. Intram la 22:40 in Roman.

O raita pe la hotel pentru a ne lasa bagajele si ne-am repezit in club. Care era deja aproape plin si unde ne astepta deja amicul nostru DJ Line, pe care l-am numit Ministru Secretar de Stat al Scratch-urilor. Ne-am apucat de treaba imediat. Publicul foarte pus pe distractie si receptiv. I-am cooptat imediat pe toti in Partyd. Noi, desi putin obositi de pe drum si dupa o zi in care munciseram amandoi, ne-am setat imediat pe party mode. Distractia s-a terminat pe la 3:30 dimineata.

A doua zi nu ne mai ramasesera decat vreo 70 si ceva de kilometri de parcurs. Asa ca am luat-o usurel de data asta. Am ajuns la hotel, ne-am cazat si am iesit in oras. Ne-am plimbat, ne-am intalnit cu prieteni, am lancezit, ba ne-am mai si cumparat cate ceva. Eu am cea mai tare caciula de la Billabong. Da, da. Si uite-asa, tot lancezind, am uitat de timp si ne-am trezit ca era vremea pentru probe si noi tot la cafea eram. Ne-am urnit. Spre deosebire de ultilmele cateva dati, probele au mers foarte bine. Ca si-asa ne era foame. Cina in gasca la un restaurant libanez destul de ok si in club cu noi.

Am avut un line-up impresionant. DJ Line, rezident in Skye, alaturi de MC Robinho. Pe langa el a fost si DJ Khan, care a venit cu o gasca de prieteni. Plus Olix in the mix. Iar in studio, de data asta, a fost amicul Marian Boba, din motive de Alice plecata acasa la odihna. Despre club si public am mai scris, pentru ca aici a fost una din primele editii ale Partydului on Tour. Atmosfera bestiala. Public primitor. Ge-ni-al! Ne-am distrat, am cantat, am tipat, am dansat! Am stat in direct pana pe la ora 4:00.

Acum, obosit, dar fericit, astept, ca de obicei, sa se trezeasca Olix, dupa care un lunch scurt si la drum cu noi. Spre Bucuresti. Ma asteapta o saptamana foarte plina iar weekendul viitor avem ultima editie a Partydului on Tour din Club Zebrano – Sibiu, alaturi de DJ Jonnessey, cu care de-abia astept sa ma vad din nou.

  1. George 13 decembrie 2009
  2. Kal 13 decembrie 2009
  3. Andrei 13 decembrie 2009
  4. red_varza 16 decembrie 2009
  5. danfintescu 16 decembrie 2009
  6. Pingback: Partydul Kiss FM « Viața mea în cuvinte 21 decembrie 2009
  7. Soarec Vlad 19 decembrie 2010
  8. danfintescu 29 decembrie 2010

  Add Your Comment

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.