Moldova nu e a mea, nici a voastra… e a Partydului

Vineri, ora 18:30. Trafic intens. Coafura nu ne intereseaza. Traficul insa, da… Asta pentru ca masina mea cea alba avea kilometri multi de inghitit repede. Ne astepta lumea in Club Freedom. Si nu-i frumos sa-i lasam sa ne astepte. Doar ca vineri seara toti cetatenii capitalei au un drum de facut. Cu ajutor de la un prieten, am elaborat o ruta in care sa nu calc decat in vreo 4-5 zone blocate. Am reusit sa fac drumul Semanatoarea – Afumati in vreo 50 de minute. GPS-ul lui Olix ne anunta ca ajungem in Roman la 00:15. Calutul meu alb si cu mine am zis un hotarat “ntz” si ne-am asternut drumului. Intram la 22:40 in Roman.

O raita pe la hotel pentru a ne lasa bagajele si ne-am repezit in club. Care era deja aproape plin si unde ne astepta deja amicul nostru DJ Line, pe care l-am numit Ministru Secretar de Stat al Scratch-urilor. Ne-am apucat de treaba imediat. Publicul foarte pus pe distractie si receptiv. I-am cooptat imediat pe toti in Partyd. Noi, desi putin obositi de pe drum si dupa o zi in care munciseram amandoi, ne-am setat imediat pe party mode. Distractia s-a terminat pe la 3:30 dimineata.

A doua zi nu ne mai ramasesera decat vreo 70 si ceva de kilometri de parcurs. Asa ca am luat-o usurel de data asta. Am ajuns la hotel, ne-am cazat si am iesit in oras. Ne-am plimbat, ne-am intalnit cu prieteni, am lancezit, ba ne-am mai si cumparat cate ceva. Eu am cea mai tare caciula de la Billabong. Da, da. Si uite-asa, tot lancezind, am uitat de timp si ne-am trezit ca era vremea pentru probe si noi tot la cafea eram. Ne-am urnit. Spre deosebire de ultilmele cateva dati, probele au mers foarte bine. Ca si-asa ne era foame. Cina in gasca la un restaurant libanez destul de ok si in club cu noi.

Am avut un line-up impresionant. DJ Line, rezident in Skye, alaturi de MC Robinho. Pe langa el a fost si DJ Khan, care a venit cu o gasca de prieteni. Plus Olix in the mix. Iar in studio, de data asta, a fost amicul Marian Boba, din motive de Alice plecata acasa la odihna. Despre club si public am mai scris, pentru ca aici a fost una din primele editii ale Partydului on Tour. Atmosfera bestiala. Public primitor. Ge-ni-al! Ne-am distrat, am cantat, am tipat, am dansat! Am stat in direct pana pe la ora 4:00.

Acum, obosit, dar fericit, astept, ca de obicei, sa se trezeasca Olix, dupa care un lunch scurt si la drum cu noi. Spre Bucuresti. Ma asteapta o saptamana foarte plina iar weekendul viitor avem ultima editie a Partydului on Tour din Club Zebrano – Sibiu, alaturi de DJ Jonnessey, cu care de-abia astept sa ma vad din nou.

  1. George 13 December 2009
  2. Kal 13 December 2009
  3. Andrei 13 December 2009
  4. red_varza 16 December 2009
  5. danfintescu 16 December 2009
  6. Pingback: Partydul Kiss FM « Viața mea în cuvinte 21 December 2009
  7. Soarec Vlad 19 December 2010
  8. danfintescu 29 December 2010

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.