multe multe multe

Pentru ca n-am reusit ieri sa termin cu toata alergatura administrativa, am mai avut si azi de umblat. Se circula ingrozitor in toata zona de Nord a Bucurestiului. Si nu inteleg de nici o culoare de ce toata lumea vrea sa se mute acolo.

Aseara, dupa o convorbire telefonica cu asociatul meu, am inteles ca unul dintre proiectele la care tot lucrez este inca departe de a fi gata. Nu-i nimic. Poate totusi vinerea asta vom reusi sa ducem la bun sfarsit ultimul element care mai tine proiectul asta secret.

Tot aseara filmare cu Gina Pistol pentru e-ok.ro . La inceput a fost foarte greu de lucrat cu ea, pentru ca ii era foarte rau. Insa pana la urma si-a mai revenit. De admirat ca a stat acolo si s-a luptat cu starea nasoala. Invitati ieri, Oxi de la Praf in Ochi, pe care il stiam demult si de-abia asteptam sa-l cunosc. E un tip foarte ok, a venit cu Dop, un coleg de trupa de-al lui. Am schimbat impresii, ca amandoi avem Citroen C4. Tot ieri invitat cineva de la Universal Publishing. Din pacate nu am putut sa iau parte la interviu, ca vorbeam la telefon. Imi pare foarte rau, insa il voi vedea atunci cand va aparea pe e-ok.ro.

images.jpg

Vineri seara in Club Twice – Bucuresti

Sambata Dr. Tr. Severin – concert cu Sistem si Holograf

De vineri intru si la meteo, insa voi lipsi sambata.