munca multa, somn putin si sunet cu geam

A iesit foarte bine evenimentul de la maxx de aseara. Foarte tare sa lucrez cu Cristi Nitzu. Un MC foarte, foarte bun.

 3653poza_interior.jpg

Si multi prieteni de fata: Anca Lupes, Florin si Mihai Hi-Q, Florian de la Libertatea, Dan Pavlica de la Radio Romania, un dj de la Morandi. O incheiere ok pentru un turneu frumos. Intr-un fel imi pare rau ca nu ma voi mai vedea cu baietii de la Sistem, cel putin o vreme. Ma obisnuisem foarte tare sa lucrez cu ei in fiecare weekend. Sunt sigur insa ca vor mai fi ocazii. Am ajuns acasa la 4 si jumatate, rupt de oboseala si de cateva pahare cu vodca si suc de mere. Somn putin si pe repede inainte.

Frigul de afara a tinut si azi lumea departe de scena de la romexpo. Unde mai pui ca la inceputul zilei a si plouat destul de tare. Oricum lume putina de tot… si asta pentru ca tot ceea ce se intampla pe scena pare de candva de prin anul 1999… A, si sa nu uit! Este singura scena pe care am vazut-o pana acum care sa aiba cabina de sunet cu geam!!!! Da, sunetistul este despartit de scena printr-un geam. Si nu, nu are nici un fel de monitorizare la el acolo, in cabina! Noroc ca nu au oamenii lumini, ca daca ar avea, probabil ca luministul ar sta cu spatele si ar avea niste casti pe urechi in care ar asculta stirile de la Radio Romania Actualitati.

Acum sunt acasa pentru cateva ore, pregatindu-ma insa sa plec in Twice, de unde cu siguranta ca nu voi scapa mai repede de 4 jumate dimineata, pentru ca in noaptea asta incepe sarbatorirea Floriilor. Deci bem! Problema este ca maine la ora 11:00 trebuie sa fiu la scena. Prevad o dimineata cu ochi mici, cap mare si creier plutitor. Si cu multa, multa treaba…