Muzica românească pe YouTube – ep. 2

Acum vreo două luni și mai bine publicam prima statistică despre muzica românească pe YouTube. Promiteam atunci că voi reveni cu o varianta îmbunătățită la sfârșitul lui iulie, date care să cuprindă două luni întregi, nu o lună și un pic precum varianta beta.

Ei bine, am făcut mai mult de atât. Sau, mai bine zis, fac încă, pentru că n-am apucat să termin. Am luat top 100 canale românești de YouTube conform numărului de subscriberi, din ele le-am extras pe alea care se ocupă de muzică și asupra lor m-am concentrat.

Datele vor fi mai multe și mai stufoase decât cele de data trecută, însă ele vor fi disponibile doar pentru cei care s-au abonat deja la newsletter-ul meu. Dacă n-ai făcut treaba asta deja, cred că ar cam fi cazul. Ele vor include topul celor mai de succes compozitori, textieri și regizori de clip, precum și multe alte date apetisante pentru șoriceii de bibliotecă.

Pentru subscribe orientează-ți binișor privirea către josul prezentei pagini și vei descoperi butonul magic. Newsletter-ul vine cel mai târziu săptămâna viitoare, așa că aveți timp să vă abonați.