National Treasure 2

Orange Wednesday, 26 decembrie 2007, Plaza Romania – CLAR DE TOT!!! Eram cu totii acolo. Toti cei care nu plecaseram din diverse motive in concediu. Chiar daca eu sunt abonat Vodafone… Dar sunt cinefil! Asa ca mi-am incordat rabdarea si am luat bilete, impreuna cu sotia mea si amicul Bors, la un film usurel de weekend.

imgasp.jpg

National Treasure 1 pare varianta light de la The Da Vinci Code sau Indiana Jones (la alegere), care la randul lui este varianta light de la Pendulul lui Foucault sau Numele Trandafirului (la alegere). Ei bine, National Treasure 2 este varianta light de la National Treasure 1. Filmul nu e rau, ca n-are cum, doar e cu Nicolas Cage. Linia filmului este aproape identica, personajele la fel, actiunea la fel, cadrele la fel. Deci n-are ce sa fie gresit. Doar ca stii totul dinainte. Singura dovada ca este vorba despre un film ok a fost sotia mea, care nu a vazut prima parte si a fost cu totul si cu totul entuziasmata. Filmul este ajutat mult si de Hellen Mirren si Jon Voight, care sunt adorabili in rolurile lor de aventurieri ajunsi la senectute.

E un film ideal de vazut atunci cand esti obosit (cazul meu aseara) sau cand toata energia ne este dirijata catre digestie de porcarii si de sarmale (cazul nostru, al tuturor in perioada asta).

    1. Silent enigma 27 December 2007
    2. Tp. 27 December 2007
    3. danfintescu 28 December 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!