News Flash Update (sau pe unde mai sunt MC)

Azi am prezentat un eveniment ciudat. Ciudat din doua puncte de vedere. In primul rand pentru ca a inceput la ora 10 dimineata, ceea ce pentru mine, de cand cu FK, inseamna dis-de-dimineata. Si ciudat pentru ca n-am avut nici sute de oameni, nici presa, nici invitati cu staif.

De ceva vreme colaborez cu agentia de publicitate care organizeaza o parte din evenimentele Coca-Cola in Romania. A fost vorba despre finala Brrrmania, campanie in care s-au castigat 7 masini Mini-Cooper. Eu am fost cel care i-a primit pe castigatori si le-a fost gazda. Mi s-a parut foarte tare ideea celor de la Tempo, de a le oferi un MC celor 7 castigatori. Am vazut in ochii lor ca se simteau importanti, rasfatati. Din nou insa am observat reticenta noastra romaneasca de a ne bucura in mod deschis. In afara de o doamna cu nume de rezonanta germana, toti erau destul de blocati, de necomunicativi. Bine, poate erau oamenii emotionati… da’ totusi… Oricum, per ansamblu m-am simtit bine prezentand evenimentul asta si am reusit sa ma si trezesc la un moment dat, in timp ce vorbeam deja la microfon.

Tot la capitolul MC – NEWS: 25,26, 27 septembrie MC la zilele Sinaiei. Si uite-asa avem toate weekendurile pline in septembrie. Sa vedem ce aduce octombrie…

  1. Cristina Cirstea 11 September 2009
  2. mei 11 September 2009
  3. Andrei BARDITA 12 September 2009
  4. danfintescu 13 September 2009
  5. mei 13 September 2009
  6. Monica 14 September 2009
  7. danfintescu 15 September 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.