No, o fo si Ardeal la Megastar

Aseara a fost prima oara cand am stat in platou/regie la Megastar, pentru ca s-a terminat Millennium Tour. A fost ok, pentru ca am stat cu echipa si, daca tot eram acolo, am mai primit ceva de facut: trebuie sa organizez un concurs de bancuri cu publicul prezent in platou in pauze, pentru a mentine o atmosfera ok. Ideea in sine nu e rea si eu zic ca mi-a iesit destul de bine pentru o prima data. Tot MC, pana la urma…

Despre ardeleni, destul de multe de zis, mai ales ca le cunosc evolutia destul de bine.

Anemona – ne-a placut multora din echipa de productie foarte, foarte mult, insa din pacate a riscat mult cu piesa aleasa, iar juriul n-a fost impresionat. S-a descurcat bine (atat in opinia ei, cat si a noastra), insa criticile juriului si cei 17 ani i-au adus lacrimi in ochi. Mi-a parut foatre, foarte rau ca n-a reusit sa adune inca acele cateva sms-uri care ar fi facut diferenta. Daca publicul ar fi ales-o pe ea, atunci cu siguranta ca juriul ar fi salvat-o pe Cristina. Insa n-a fost sa fie. Tot ce-mi doresc este ca Anemona sa-si revina repede si… sa ne vedem la anul.

Andreea – imi pare tare rau de ea; a avut atitudine, se misca bine (mai bine fara tocuri), insa vocea a tradat-o; probabil pentru ca nu a exersat deloc saptamana asta (repaus vocal, suspecta de noduli pe corzi).

Gabi – desi nu m-a impresionat nici aseara prin voce sau tehnica vocala, a avut ceva ce altora le-a lipsit cu totul: ATITUDINE. Si asta s-a vazut din plin intr-o seara de concurenti destul de molatici in rest.

Lina – s-a pierdut total; imi pare rau de toata munca Crinei, care nu s-a vazut deloc din cauza emotiilor; nu-mi venea sa cred cum Lina nu face nimic din ce-i spusese Crina.

Ramona – pornita ca favorita a juriului, a dezamagit; a ragusit chiar sambata, insa eu cred ca chiar daca s-ar fi prezentat cu toata vocea ei data de Dumnezeu, tot n-ar fi reusit sa faca o figura foarte frumoasa.

Cristina – este de departe cea mai buna si mai lucrata voce pe care am auzit-o aseara. S-a vazut asta atat din voturile voastre, cat si din aprecierile juriului. Trebuie insa sa depaseasca stadiul de festival de Casa de Cultura a Sindicatelor si sa ajunga in 2007. Ceea ce inseamna ca are IMENS de lucru. Iar concurenta e mare (Oana, Tavi, Mihai – toti moderni, toti cu voce buna).

Dupa ce s-a terminat emisiunea, am ramas impreuna cu Zsolt (editor de imagine) sa pregatim reluarea. E greu ca dintr-o emisiune de peste 4 ore sa scoti o reluare de numai o ora si jumatate. Atat de greu incat a durat 7 ore: de la 1 noaptea la 8 dimineata. Dupa un somn de 4 ore, m-am intors la munca, la Prima TV, pentru meteo. Sunt aproape gata sa intru in platou. Astept doar animatia norilor de satelit pentru azi. Inca un weekend relaxant… 😀

  1. Anemari 11 November 2007
  2. Anemari 11 November 2007
  3. danfintescu 12 November 2007
  4. brigitta 12 November 2007
  5. danfintescu 12 November 2007
  6. Anemari 12 November 2007
  7. crocodil 14 November 2007
  8. danfintescu 15 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.