Noua Vama Veche

Am avut doua zile de vacanta. Mai bine zis o zi si jumatate: de sambata dimineata pana duminica seara. Am fost in 2 mai impreuna cu sotia mea si cu doi colegie de-ai ei de serviciu (S0rin si Irina). Am ras mult, am stat la soare, am mancat mult, am jucat carti si table, am citit ziare… A fost foarte frumos.

Sambata seara (pe la 8 jumate) am ajuns in Vama Veche. Nu sunt vamaiot inrait. Inca din liceu am preferat sa stau in 2 mai si sa merg prin Vama din cand in cand. Nu vreau ca acest post sa fie un alt oftat plin de regret pentru Vama de-alta data. Ceea ce se intampla acolo e normal din punct de vedere economic. Vama Veche e un business care merge extrem de bine. N-are nici un rost sa plangem salbaticia si libertatea de alta data. Fuse si se duse. Cautati-o in alte zari. Iar pentru toti cei care isi doresc un loc in care sa se relaxeze am un singur sfat: nu in Vama. Prea mult zgomot, prea multa lume, prea multe culori, prea mult din tot. Totul e brand-uit, totul e corporatist, nimic nu mai e liber.

images.jpg

Saptamana asta sper sa le pot face pe toate cate le am de facut. Astazi filmez (sper pentru ultima oara) un segment dintr-unul din proiectele la care tot lucrez de cateva luni de zile. Maine filmare cu Gina Pistol pentru e-ok.ro . Miercuri si joi ar trebui sa pregatesc o filmare mai mare si mai grea, pentru celalalt proiect pe care il pregatesc. De azi si pana joi sunt la meteo. Vineri sunt in Twice. Vinerea astea e vineri 13. Zi de stat in casa.