O dimineata gadgetata si din nou la drum!

Azi de dimineata am dus-o pe cumnata mea la examenul de admitere la facultate. Ceea ce a insemnat ca am vazut Bucurestiul la o ora la care nu mi se intampla foarte des sa-l vad: 8 dimineata. Marturisesc ca am ramas placut surprins. Sa fie lumea in vacanta? Sa fie reminiscente pline de teroare ale codului rosu? Cert este ca se circula ok, cu oameni civilizati care te lasa sa treci.

Tot ora asta de trezire mi-a confirmat inca o data faptul ca intr-adevar batranii au dreptate: cine se scoala de dimineata, departe ajunge. Este 11:30 iar eu: mi-am dus cumnata la examen, mi-am spalat masina, m-am intalnit cu avocatul meu pentru niste acte, am fost la banca sa fac niste plati, mi-am facut presiunea la roti, mi-am facut plinul, am mancat. Pai nu-mi ramane decat sa ma culc, ca doar e seara deja pentru mine.

In banca am avut pentru prima data cu adevarat nevoie de internetul mobil. Felicitari celor de la Google pentru noul sistem gmail mobile. Functioneaza rapid si bine si este extrem de practic. Si ca tot veni vorba despre internetul mobil, ei bine, nu la fel de multe felicitari celor de la wordpress, pentru ca nu ma lasa sa scriu posturi pe blog de pe mobil. Conexiunea se intrerupe oridecateori dau click pe “new post”. Tsk, tsk, tsk.

Ma pregatesc sa-mi fac bagajele pentru un nou tur de forta. Asta-seara, imediat dupa ce termin de inregistrat meteo (si ies din tura pana vinerea viitoare), plec la jupiter unde am eveniment Borsec impreuna cu Sistem, in Captain Mondy’s. Maine seara din nou Ring Costinesti, tot cu Sistem, insa de data asta turneul Axe. Sambata plec de la mare direct la Drobeta Turnu-Severin, pentru un eveniment alaturi de trupele Romancute si Etnic.

Duminica, de pe drum, se pare ca voi ajunge direct in montaj, pentru a definitiva cel de-al doilea proiect la care tot lucrez.

    1. Florin 26 July 2007
    2. Anca Lupes 26 July 2007
    3. danfintescu 30 July 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.