O frantura de repetitie

Nu stiu cum se face, dar n-am apucat sa ajung deloc la repetitiile pentru primul episod al finalelor. Bine, nu ma ingrijorez foarte tare, ca timp mai e. Ieri am reusit sa prind cam 40 de minute de repetitie de miscare scenica. Silvia Calin, coregrafa acestei editii Megastar, este inca la inceput cu lucrul si, pentru ca nu mai trebuie sa se grabeasca, s-a apucat de treaba asa cum trebuie.

Deocamdata este in faza de deconstructie, in care incearca sa-i dezvete pe toti de micile ticuri si formalisme pe care le-au deprins pana acum. Problema este ca finalistii nu au inca destula experienta ca sa inteleaga ca este extrem de important sa fie atenti mai ales cand Silvia lucreaza cu altii, pentru ca meseria lor, mai presus decat oricare alta, se fura. Poate ca pana la urma vor invata si acest lucru, insa deocamdata ei raspund greoi. Nu vreau sa generalizez. Vorbesc acum despre Larisa, Dumitru, Andrei, Oana, Octavian si Florin, pe care i-am vazut repetand.  Sa-i luam pe rand:

Larisa – ca sa scape de aerul de festival, este acum la stadiul de a canta cu ochii inchisi. Mi se pare destul de linistita si deschisa la ceea ce are de invatat. Pe de alta parte are foarte multe miscari si atitudini de eliminat din comportamentul ei de pe scena. Deci mult de munca.

Dumitru – a reusit sa raceasca foarte tare. Era si mai palid decat de obicei si total lipsit de vlaga. Cu toate astea, atunci cand i-a venit randul sa repete, a reusit sa uite de boala si sa fie foarte expresiv si haios. Cu toate astea, el pare ca se interiorizeaza foarte mult pe scens si, desi face show, nu mentine contactul cu publicul. Silvia zice ca-i timid. Tind sa-i dau dreptate.

Andrei- de fapt nu l-am vazut lucrand propriu-zis cu Silvia. A fost singurul insa care nu a iesit deloc in pauza si isi repeta piesa cand ceilalti se relaxau. Banateanul asta si-a dat seama clar ca are de recuperat fata de ceilalti si se tine de treaba. Raman mai departe fanul lui.

Oana – are de interpretat o piesa extrem de senzuala si feminina, care nu prea se potriveste cu caracterul ei baietos, de rockerita. Pe voce, din cate am reusit sa aud, ii iese foarte bine. Dar mai are de lucru la atitudine. Mult de lucru.

Octavian – n-are nici o problema cu miscarea scenica. Trebuie doar cizelat. Ba chiar tinde sa se miste atat de mult, incat la un moment isi pierde suflul. Cu toate astea are cu siguranta destul timp la dispozitie pentru a fixa cum trebuie coregrafia.

Florin – asa cum am banuit, pentru el miscarea scenica reprezinta domeniul in care are cel mai mult de lucru. Simte si el asta si incearca sa compenseze micul dezavantaj pe care il are fata de ceilalti concurenti printr-un plus de atitudine in relatia pe care o are cu Silvia. Ea reactioneaza foarte bine si matur la toate micile lui copilarii. In locul lui, eu as urma exemplul lui Andrei si as lucra non-stop la partile care nu-mi ies. Cu toate astea el a fost singurul care, dupa ce a lucrat, a parasit sala de repetitii si nu a fost atent la ce-au facut colegii lui.

  1. Silent enigma 25 January 2008
  2. danfintescu 25 January 2008
  3. Anemari 25 January 2008
  4. Silent enigma 26 January 2008
  5. danfintescu 26 January 2008
  6. Silent enigma 26 January 2008
  7. Anemari 26 January 2008
  8. Olivian BREDA 26 January 2008
  9. danfintescu 26 January 2008
  10. Silent enigma 26 January 2008
  11. Olivian BREDA 27 January 2008
  12. danfintescu 27 January 2008
  13. Lorisha 27 January 2008
  14. Silent enigma 27 January 2008
  15. danfintescu 28 January 2008
  16. Olivian BREDA 28 January 2008
  17. ladydy_cool_90 28 March 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.