O saptamana

N-am mai scris de o saptamana. O saptamana in care mi-am spus de nu stiu cate ori: trebuie neaparat sa scriu despre asta la mine pe blog. Si uite ca acuma am deschis postul asta si… blanc. Aproape…

Sa o luam incet. Luni am plecat spre Cluj (primul oras de preselctie pentru Megastar). Am calatorit impreuna cu echipa de productie intr-un microbuz Mercedes prea plin si limitat la 90 de km/h. Adica am facut 450 de km in 11 ore. Bine, s-ar putea ca media de km pe ora sa fi fost afectata si de cantitatea de bere bauta pe drum… Am calatorit impreuna cu operatorii, coordonatorii de concurenti, recuziterul, sunetistul, directorul de productie si producatorul. Toti oameni pe care ii cunosc si cu care ma inteleg foarte bine. Desi afara era cald, drumul a fost extrem de lung iar in microbuz se sta foarte incomod, ne-am distrat copios.

Seara cand am ajuns s-a montat decorul in locatie (club Kharma – care arata foarte bine) si ne-am prabusit cu totii pentru cateva ore de somn. A doua zi am inceput preselectia de dimineata. Prima veste este ca anul acesta din juriu lipseste CRBL. Locul lui a fost luat de Razvan Mazilu. Nu comentez inca nimic in legatura cu asta, pentru ca nu am apucat sa-mi dau seama de mare lucru. Razvan e un tip tacut si nu s-a acomodat inca nici cu echipa de productie, nici cu ceilalti membri ai juriului.

Misiunea mea era sa asist la toti candidatii si sa-i intervievez pe cei care au fost extrem de funny si pe cei care au fost extrem de buni. In total au fost vreo 80 de concurenti audiati pe parcursul celor 2 zile de preselectii. Juriul a avut multa rabdare cu ei, chiar daca uneori Virgil Iantu si Adi Despot au fost duri cu unii candidati. Ce am remarcat este ca, desi talent exista destul de mult, el este foarte prost pus in valoare. Candidatii nu stiu sa-si aleaga piesele, iar atunci cand ajung in fata juriului se pierd si canta incet, pierdut, fara sa transmita nimic. Tot la capitolul ciudatenii ar fi ca luandu-i interviu celei care are intr-adevar cam toate calitatile pentru a participa la Megastar, ea mi-a zis convinsa ca nu va merge mai departe, pentru ca a auzit alti concurenti cu voci mult mai bune. Si evident ca au existat si candidati de care vom rade atunci cand va incepe emisiunea si care erau convinsi ca s-au prezentat cum nu se poate mai bine la proba.

Mi-a placut foarte mult sa filmez si prezentarea orasului. Am fost impreuna cu Oana (colega mea care intervieveaza restul concurentilor) si cu Moto (operator) si ne-am plimbat cateva ore bune prin Cluj. Am filmat case, strazi, oameni, iar vorbe despre oras am luat de la o gasca de tineri foarte cool care stateau la umbra pe iarba. Au vorbit deschis despre orasul lor, despre muzica, despre fotbal, despre politica. Foarte misto oamenii din Cluj.

Intoarcerea a fost crunta. Cod portocaliu si acelasi microbuz melc. Prea obositi pentru bere, am stat si ne-am vaicarit tot drumul. Imediat ce am iesit din Cluj m-a sunat Zoli (Sistem). Virgil Batista (Kiss TV & FM), pe care il trimisesem sa-mi tina locul la unul din evenimentele din turneul Borsec cu Sistem, nu a fost pe placul baietilor. N-a fost destul de activ, a intarziat si a plecat prea devreme de la locatie. El ar fi trebuit sa imi tina locul si in seara respectiva, la primul eveniment din Ring cu Sistem si Axe. Dar Zoli a fost categoric. Nu. Dupa un calcul febril al orelor si kilometrilor, mi-am dat seama ca as putea ajunge eu.

Ceea ce a insemnat ca sotia mea m-a asteptat undeva la intrarea in Bucuresti cu masina mea, in care mi-am mutat bagajele din microbuz. Am plecat spre Costinesti unde am ajuns la timp, insa extrem de obosit si de stresat. Oamenii astia ar trebui sa se grabeasca foarte mult cu autostrada aia pana la C-ta, altfel vor avea multi morti si tone de tabla indoita pe constiinta. Drumul intre Cernavoda si C-ta este infernal la orice ora din zi si din noapte.

Evenimentul Axe a iesit bine. Ca de obicei, atunci cand am ajuns pe scena am uitat de oboseala. Imediat ce am terminat (aprox 3:30 AM), am dat fuga la hotel pentru cateva ore de somn. A doua zi de dimineata am pornit spre Bucuresti, unde am avut de tras meteo (saptana asta sunt eu la rand), iar seara Twice. Inainte de Twice am reusit sa fac un lucru de care sunt foarte mandru. Adica sa fac si ultima filmare la unul din proiectele la care lucrez si care acum mai trebuie doar montat pentru a putea fi prezentat televiziunilor.

Saptamana care vine:

Pana joi – Meteo 

Luni, joi si vineri – Sistem la mare

Sambata – Drobeta Tr. Severin

  1. Florin 21 July 2007
  2. rodica 21 July 2007
  3. danfintescu 22 July 2007
  4. Pingback: Megastar 2 - Timisoara « incepator 19 August 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!