o zi nu tocmai buna

Se zice despre anumite zile ca mai bine n-ar incepe. Cum asta insa nu se poate combate, atunci se recomanda draperii trase, parasirea patului doar pentru nevoile biologice stringente si minimizarea contactului cu alte fiinte rationale.

Probabil ca asta as fi avut de facut azi cand Florin (cu F mare) m-a sunat la 4 jumate dimineata, dupa ce filmarea cu Gina Pistol pentru stirile e-ok.ro se terminase cu doar doua ore inainte. Evident ca nu am raspuns, pentru ca dormeam dus. Dimineata, pe la 10, m-am trezit. Am vazut missed call-ul, am citi mesajul, mesajele, de fapt, pentru ca imi scrisese si Horica, fratele lui Florin. Ei bine, mai mult de jumatate din filmarea de cu o seara in urma era de nefolosit. Dar ce spun eu?! Pur si simplu nu era! Iar in locul ei trona, impenetrabil, negrul absolut.

 Apoi am avut filmare la meteo. Care a mers ok, desi am tras mai multe duble decat de obicei. Si a venit si primul direct dupa mai bine de un an. A fost oribil. Cu fix 30 de secunde inainte sa intru in direct m-au apucat toate emotiile din lume. Asa cum nu mai patisem de foarte mult timp. Evident ca m-am balbait si evident ca am zis si ceva aiurea.

In ritmul asta, se alege praful si de firma mea proaspat inceputa si de cariera mea proaspat reinceputa. Dar nu-i nimic. Maine e o noua zi. Si o luam de la capat. Pentru ca asta sunt eu: incepatorul!

  1. the guy 27 March 2007
  2. danfintescu 29 March 2007
  3. the guy 29 March 2007
  4. the guy 29 March 2007
  5. danfintescu 29 March 2007
  6. ramon 29 March 2007
  7. danfintescu 30 March 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.