Oameni rai si fapte multe – vineri

Cum m-am trezit m-am dus in Plaza sa imi cumpar un joc pentru eventualitatea (putin probabila credeam eu la vremea aia) ca nu voi avea internet la hotel, in Arad. Stiu ca s-a inventat internetul mobil si chiar am incercat ceva in sensul asta, inca de luni. Am sunat la Vodafone, am vorbit cu o domnitza extrem de amabila, care mi-a prezentat o oferta lunga cat o zi de post. Mi-am ales o varianta de abonament dupa care am intrebat, de doua ori, ca sa fiu sigur, daca pot primi modemul pana vineri, cand urmeaza sa plec din Bucuresti si deci sa am nevoie de divaisul respectiv. Ea zice ca da, sigur nici o problema de fiecare data cand o intreb. Si uite-asa trece saptamana, se face vineri si modem ioc! Asa ca sun. Domnisoara se alarmeaza vizibil si ma asigura ca se va ocupa de problema. Incuviintez cu speranta mai mica decat un purice anemic. Domnisoara ma suna intr-adevar inapoi, cu o voce mica si anemica, cerandu-si scuze. Ca s-a schimbat nu stiu ce in baza lor de date de la depozit si nu numai ca nu-mi voi primi modemul atat de promis astazi, dar nici macar nu-mi poate spune o data aproximativa la care il voi primi. Dar, ca sa ma impace, s-a hotarat sa nu ma taxeze pentru zilele in care nu aveam modemul propriu-zis si sa-mi reporteze traficul. Adica Vodafone avea de gand SA-MI IA BANI PENTRU ZILELE IN CARE EU NU AVEAM MODEMUL, DIN VINA LOR. Pe un ton plin de majuscule am intrebat-o daca e sigura ca asta e oferta pe care are de gand sa mi-o faca? Ea a zis da, eu am zis pa si uite-asa am ramas fara internet mobil. Si am avut si momentul de satisfactie al frustratului: n-o sa luati bani de la mine. Clar, saptamana viitoare o iau de la capat.

Multumit, inchid si imi vad de drum spre Prima TV, unde aveam de pus voce pentru Pariem pe viitor (emisiunea despre Ziua Mediului). Lucrul asta s-a intamplat mult mai repede decat ma asteptam, asa ca m-am regasit in aeroport unde nu e wireless (Goddamn Coanda and Vodfone again!). Dupa care am calatorit spre Timisoara cu un Airbus. 55 de minute mai tarziu eram la 500 de km de Bucuresti. In avion m-am intalnit cu DJ Optick, care urma sa puna in Club Nefertiti. Stiam clubul de acum doi ani, dintr-un turneu cu Sistem. Imi placea clubul, imi place si cum pune Optick muzica, deci brusc aveam program pentru seara. Intre timp vorbisem cu Andrei (noul Megastar) si cu un alt fost concurent Razvan. Andrei a zis ca sambata, Razvan a zis ca Nefertiti, deci semnele erau clare.

Din Timisoara am fost preluat de un sofer de la Astra Arad. Ploua ingrozitor. Cu toate astea ne-am oprit pentru cateva momente la stadionul “Motorul” din Aradul Nou, unde deja se monta scena. E un loc foarte bun pentru evenimente. Organizatorii erau destul de alarmati de ploaie. Am incercat sa-i reconfortez. Am trecut rapid pe la hotel, unde m-am cazat si am facut un dus. Evident ca era internet la hotel. Dar nu aveau cabluri de retea. Iar eu nu mi-l luasem pe al meu. (Goddamn Vodafone again!). Dupa care a venit Razvan. Strandul din Arad era foarte gol, fata de cum il stiam eu. Se renoveaza si multe terase sunt inca inchise. In Nefertiti nu a venit foarte multa lume. Exact destul cat sa fie ok atmosfera la Optick. L-am ascultat o vreme, apoi nani, ca sambata avea sa fie o zi lunga.

  1. ADeea 10 June 2008
  2. lorelei89 11 June 2008
  3. danfintescu 11 June 2008
  4. ADeea 11 June 2008
  5. ADeea 11 June 2008
  6. ADeea 13 June 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.