ocean’s thirteen

Dupa ce ieri m-am plimbat toata ziua prin Arad si Timisoara, seara, ajuns in Bucuresti, am fost impreuna cu sotia mea si cu un prieten la film. Am zis la un moment dat, parafrazand-o pe Ada Rosetti, ca anul acesta este al threequel-urilor. Si conotatia nu era una pozitiva deloc. Ei bine, I stand corrected.

Ocean’s Thirteen (unul dintre putinele situri oficiale de film idexate de google inainte de pagina de imdb) este exact la fel de bun ca si Ocean’s Twelve. Evident ca mai prost decat Ocean’s Eleven, fie si pentru ca acum suntem obisnuiti cu gasca de escroci si cu tot ce pot ei face si inventa.

Evident ca au avut si eu un as in maneca (Ace of Diamonds – prietenii stiu de ce!): Al Pacino. Care, ca de obicei, a venit, a  jucat, a cucerit. Intr-un rol negativ de data asta, reuseste ca de obicei sa joace magistral. Desi eu cred ca personajul lui putea fi facut putintel mai complex. Doar il joaca Pacino.

10m4.jpg

E un film pe care il recomand. E frumos, haios, corect facut. De remarcat Matt Damon in rol de tampitzel. Problema este insa, care va fi asul la Ocean’s Fourteen? Ca dupa Pacino, nu cred ca exista o carte mai  mare in pachet.

    1. floringrozeahiq 25 June 2007
    2. danfintescu 25 June 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.