Oltenia – in linie dreapta

Ieri am fost sa filmez la ora de coregrafie a concurentilor din Oltenia. La aceste ore Silvia, coregrafa, ii pregateste pentru piesa de grup, cat si pe fiecare individual pentru piesa din concurs.

Dupa stradanii indelungi, coregrafia de grup a inceput sa le iasa destul de bine. Problema este ca se vad discrepante foarte mari intre concurenti. Pe piesele individuale, aceeasi problema ca si la Muntenia: cele 3 minute si jumatate pe care le au de stat pe scena devin prea lungi si in ultima parte a piesei nu prea mai stiu ce sa faca.

Tavi, singurul baiat pe care il are Oltenia in aceasta editie Megastar, are probleme nu numai cu vocea (dupa cum am spus este foarte, foarte racit), ci si cu coregrafia. In acelasi timp, la piesa de grup, el are o misiune foarte grea, pentru ca are o portiune de rap de facut live. L-am vazut repetand exclusiv coregrafia, ceea ce nu este neaparat bine, pentru ca in momentul in care vor aparea cuvintele, cu siguranta ca va disparea coordonarea.

Am vazut si cateva concurente care au postura frumoasa, dar si cateva (vreo doua) care au postura de diseuse de restaurant. Silvia a recunoscut in interviu ca Oltenia se prezinta putin mai slab decat Muntenia. Sambata este ziua hotaratoare. De-abia astept!

Astazi am fost in Craiova, unde am filmat un reportaj despre Liviu Enea. Un baiat care a venit la preselectii la Megastar, n-a trecut de prima faza, insa viata lui nu este o poveste vesela deloc. Cu toate astea, Liviu e mare fan Queen, canta la chitara si clarinet si vrea sa invete sa cante si la pian. Il veti cunoaste sambata.

Maine dimineata pornesc la ora 04:00 spre Iasi, ca sa evit pe cat posibil de mult traficul de dimineata. Incepe din nou turneul cu Proconsul si Voltaj.

    1. brigitta 29 October 2007
    2. danfintescu 30 October 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.