Partydul a fost la Valcea

Din nou o editie de Partyd pe genunchi. In sensul in care, din cauza de meteo la Bucuresti, am ajuns in Valcea cu doar o ora si un pic inainte de Partyd. Cu ajutorul colegului Theo de la Kiss FM Rm. Valcea ne-am cazat rapid la Hotel Maria, unde era destul de multa galagie. Ne-am linistit. Era botez. Clar se termina inaintea Partydului. O raita rapida prin camera, cu dus si ferchezuit, ba chiar si un pic de piept de pui la gratar.

Am ajuns in club si am ramas impresionati. Este unul din cluburile care arata foarte bine. Proaspat redeschis dupa renovare, si-ar gasi usurel locul intre alte cluburi de fite din Bucuresti. Oamenii care lucreaza acolo au fost insa foarte prietenosi. In cateva minute eram instalati si probati, astfel incat, desi am ajuns destul de tarziu in club, Partydul si-a inceput sedinta la timp. Adica exact cand s-a terminat warm-up setul de la DJ Yaang.

Tare a fost ca eu nu stiam ca e clubul lui Cosmin (de la T-Short) cu care ma stiu de cand eram amandoi cu mult mai tineri. El canta, iar eu faceam matinalul muzical de la Prima TV.

Lumea a venit destul de tarziu in club. La 12 noaptea, cand am intrat in live, clubul era cam jumatate plin, iar Olix si cu mine ne aruncam unul altuia priviri putin ingrijorate. 30 de minute mai tarziu insa, nu mai aveai loc sa arunci un ac. cea ce inseamna ca iuresul caracteristic Partydului s-a intamplat si in Club Tao.

Download si tracklist aici.

Saptamana viitoare Partydul Kiss FM merge in Club Fusion – Ploiesti

  1. mei 30 November 2009
  2. Fata din umbra 30 November 2009
  3. yulik2531 1 December 2009
  4. Game 2 December 2009
  5. Fata din umbra 2 December 2009
  6. yulik2531 2 December 2009
  7. Fata din umbra 2 December 2009
  8. yulik2531 2 December 2009
  9. danfintescu 6 December 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.