Partydul editia 100 – Club Decadence, Cluj

A fost o editie pentru care am avut ceva emotii. Nu de alta, dar dupa ce Partydul On Tour a inceput atat de bine, mi-era teama de jinx. Cum ar fi fost ca tocmai “la aniversara” sa ne poticnim. Sa n-avem lume, sa nu mearga netul, sa nu fim in forma… sa orice!

Basca faptul ca in Cluj-Napoca nu duce lumea lipsa de evenimente. Iar Decadence nu e tocmai clubul mediu de studenti care sa fie tot timpul plin de lume numai buna de entertainuit (gen Skye, Ring – Costinesti). Asa ca, vedeti voi, aveam motive sa ni se cam plimbe adrenalina prin sange.

Ei bine, uitasem de un mic amanunt: Jonnessey! Care ne-a ajutat de la un capat la celalalt, cu promovare, good vibes, scule, mufe, si doua seturi de calitate superioara. Adaugati la asta cele doua ore de somn pe care le-am prins inainte de eveniment, un Olix care scotea hituri din buzunare si foldere mai abitir decat Iosefini iepuri din joben, un club care n-a fost atat de plin niciodata (patronul dixit) si veti avea o idee despre cam cum a fost. Pentru poze, le multumim foarte mult prietenilor de la cefacemdiseara.ro . Le aveti aici.

Pentru cine vrea sa asculte exact ce s-a intamplat, iata Partydul, asa cum a fost el in Cluj.

Sambata asta ne vedem la Craiova, in Club Pleasure.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!