Partydul Kiss FM – heads up!

Tocmai am terminat o sedinta in care am aflat programul aproximativ pe iarna asta. Va fi una super-full atat pentru mine, cat si pentru amicul Olix. De-abia astept, pentru ca va fi fun. Veti afla detalii pe masura ce se apropie evenimentele. Cert e ca vom lucra impreuna, iar lucrul asta ma bucura foarte tare.

La Timisoara a fost…. BESTIAL! Nu ma asteptam, sincer, la o asemenea atmosfera. Clubul era mare si proaspat deschis, primele evenimente nu adusesera foarte multa lume, deci… emotii. Insa lumea a venit. Si a petrecut extraordinar de frumos si de bine. Am descoperit in Lady Trisha un super-MC, care canta excelent, super-profi si cu o experienta iesita din comun. Am avut ce invata de la ea.

Saptamana asta avem editie dubla a Partydului. Vineri seara (netransmis pe KISS) mergem in Targoviste, la Club Glamour. Am mai prezentat evenimente in acest oras, vreo 4 daca nu ma insel, insa niciodata in club. Sunt chiar curios, asta pentru ca publicul de exterior este unul extrem de misto.

Sambata seara ne intoarcem in CJ, unde ne asteapta bunul nostru prieten DJ Jonnessey, pentru o noua editia de Partyd live pe Kiss FM, din Ring Club. Deja avem partyd people care si-au anuntat prezenta, dupa ce iuresh a iesit la Decadence.

2009 11 07 DJ JONNESSEY - OLIX - DAN FINTESCU - PARTYDUL KISS FM 103 - CLUB RING

Cu cine ne intalnim vineri la Targoviste? Sambata la CJ? Cine ne asculta de acasa?

  1. Clady 4 November 2009
  2. bek00letz 4 November 2009
  3. BASARABEAN-ul 5 November 2009
  4. florian 5 November 2009
  5. Tudor 5 November 2009
  6. danfintescu 6 November 2009
  7. Tudor 6 November 2009
  8. danfintescu 6 November 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.