Partydul Kiss FM – On Tour

In joaca, exact ca in cazul oricarei idei tari, amicul Olix si cu mine vorbeam intr-o noapte de vara la Ring, in timp ce ne strangeam castile, laptopurile si tot ce mai aveam noi intins prin intunecosul nostru studio improvizat, despre cat de tare ar fi ca la toamna sa facem Partydul in fiecare sambata in alt club din tara.

Ne-am intors in Bucuresti, ne-am odihnit putin, dupa care ne-am apucat de treaba. Reztultatul este cu adevarat incredibil. Inainte de prima editie aveam deja un calendar incredibil, pe care il puteti vedea aici.

Din pacate n-am putut participa la prima editie a Partydului care s-a tinut la Craiova, in Club Zebrano, pentru ca sunt inca in Cluj, la Septemberfest. Dar din cate am vazut in pozele postate de Olix, a iesit o super-petrecere, ca de obicei cand acolo e Ovidiu WYD.

Saptamana viitoare insa, voi fi la post. Partydul Kiss FM se transmite live din Club Pink – Pitesti. Pentru mine, personal, va fi un nou tur de forta, pentru ca voi goni spre Pitesti in miez de noapte, dinspre Sinaia, unde prezint zilele orasului.

Pink-20

Peste doua saptamani ne vedem la Iasi. Daca vrei Partydul la tine in club da un mail la partydul@kissfm.ro sau la insumi@danfintescu.ro

    1. Florin 20 September 2009
    2. Fl0r1n 20 September 2009
    3. Stefan 2 October 2009

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.